2020. április 4., szombat

Gasztronómiával is foglalkozunk - bloggerkedés a vendéglátás világában

a videó kapcsolódhat a gasztronómia oldalunkhoz  - molekuláris gasztronómia
Mondd meg, mit eszel, s megmondom, ki vagy.
– Brillat-Savarin
Kedves Érdeklődő, 

Biztosan már elgondolkoztál korábban egy saját gasztroblogon, vagy szeretsz sütni-főzni és szívesen megosztod a receptjeidet másokkal, vagy csak szeretnél egy olyan közösségben szórakozni, ahol minden a gasztronómia körül és az evés körül forog. Ehhez a tengelyt megadjuk és meginvítálunk az asztalunkhoz, ahol ételkóstoloink során az érteles kritikáinkat fogyaszthatóan közzétesszük a fiatalok számára. 

Amennyiben ebben partnernek érzed magad, akkor ne habozz és csatlakozz a gasztronómiai felfedező utazásunkhoz, amin keresztül megismerhetjük a való világot és magunkat. Mert amit eszünk, azzé leszünk!

Az asztalunkhoz várva várjuk a csatlakozásodat az ifjúsági szervezetünk játékába a gasztronómiai küldetésünkbe. 

Az oldalon fogod megtalálni a menünket, a gasztronómiával kapcsolatos blogbejegyzéseinket, a média megjelenésünket, a rendezvényeinkről szóló meghívókat, a kalandozásaink élménybeszámolóit!

Ajánló




Kapcsolódó bejegyzések

A klubalapító (azonnali döntése) és az Alapítvány fejlesztési, gazdaságvédelmi intézkedése 17.

A vendéglátás területén kalandozok ma és önképzem magamat újdonságok felfedezésével

Nem vagyok túl jó szakács (még), de evés közben jön meg az étvágy (utánpótlás-nevelés Tresó módra) 

A magyar gasztroforradalomnak járok utána - A magyar gasztroforradalom bennfentes története

Séfektől (online) tanulok a Világegyetemünkön szakácskodni, illetve ételkészítést

Világjáró szakács leszek a Világegyetemünkön hallgatóként és aktív részvevőként

Adománygyűjtés - indul ma a Klubnak plüss sárkányokkal - szakács utánpótlás-nevelésért

A szakács klubalapítóval az idén a Balatonon dolgozott tanulók pályázhatnak karrierfejlesztési támogatásra

Újabb 8 szakácstanulót támogat a klubalapító augusztusban

Még ma is magyar szakácsrekorder a klubalapitó

A hobbim része a karrierfejlesztésem (vendéglátásban) - evés közben jön meg az étvágy 

Az idén szeretnénk többet foglalkozni a vendéglátás lehetőségével is

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) előadást hallgattam

Gasztronómiai (kávés) rendezvényre megyek ma hajóra

Országos gulyásleves (hungarikum 2017 óta) kutató vagyok

Gasztronómiai rendezvények szervezéséhez keresünk önkénteseket

Már 70 kg felett van újra a testsúlyom a magyar szakácsrekord óta

A családom, a hobbim, a karrierem és a gasztronómia

Magyaros ételkóstolás - töltöttkáposzta

Ma ismerkedem a YUMBER-rel (közösségi kajálás)

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com