a videó kapcsolódhat a gasztronómia oldalunkhoz - molekuláris gasztronómia
Mondd meg, mit eszel, s megmondom, ki vagy. | ” | |
– Brillat-Savarin
Kedves Érdeklődő,
Biztosan már elgondolkoztál korábban egy saját gasztroblogon, vagy szeretsz sütni-főzni és szívesen megosztod a receptjeidet másokkal, vagy csak szeretnél egy olyan közösségben szórakozni, ahol minden a gasztronómia körül és az evés körül forog. Ehhez a tengelyt megadjuk és meginvítálunk az asztalunkhoz, ahol ételkóstolóink során az érteles kritikáinkat fogyaszthatóan közzétesszük a fiatalok számára.
Amennyiben ebben partnernek érzed magad, akkor ne habozz és csatlakozz a gasztronómiai felfedező utazásunkhoz, amin keresztül megismerhetjük a való világot és magunkat. Mert amit eszünk, azzé leszünk!
Az asztalunkhoz várva várjuk a csatlakozásodat az ifjúsági szervezetünk játékába a gasztronómiai küldetésünkbe.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó bejegyzések A szakács klubalapítóval az idén a Balatonon dolgozott tanulók pályázhatnak karrierfejlesztési támogatásra Újabb 8 szakácstanulót támogat a klubalapító augusztusbanMég ma is magyar szakácsrekorder a klubalapitóA hobbim része a karrierfejlesztésem (vendéglátásban) - evés közben jön meg az étvágyAz idén szeretnénk többet foglalkozni a vendéglátás lehetőségével isNemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) előadást hallgattamGasztronómiai (kávés) rendezvényre megyek ma hajóraOrszágos gulyásleves (hungarikum 2017 óta) kutató vagyokGasztronómiai rendezvények szervezéséhez keresünk önkénteseketMár 70 kg felett van újra a testsúlyom a magyar szakácsrekord ótaA családom, a hobbim, a karrierem és a gasztronómiaMagyaros ételkóstolás - töltöttkáposztaMa ismerkedem a YUMBER-rel (közösségi kajálás) |