2020. január 19., vasárnap

Nem vagyok túl jó szakács (még), de evés közben jön meg az étvágy (utánpótlás-nevelés Tresó módra)

Szívesen segítek az otthoni főzésbe, sütésben. Írj, ha kérdésed van, vagy segíthetek!
Az idén is támogatjuk a szakács (vendéglátós) diákok, fiatalok utánpótlás-nevelését Magyarországon, amihez köszönjük az ADÓ 1%-os felajánlásokat. 
A Tresó Világegyetemen a szakácskodás (kurzus) tantárgyat már korábban felvettem, amit igyekszem teljesíteni és fejleszteni a vendéglátós ismereteimet önképzés útján, illetve (mentor) szakemberek, kollégák által. A képzés során különféle éttermekbe is ellátogatok, illetve szakmai tanulmányutakat szervezek és azokon veszek részt. 
Fotó: kollégia felvétele New Yorkban világjáró szakácsként
Bővítem az ételismeretemet, illetve új ételek kitalálásával is foglalkozom, amihez önkéntesek, iskolai közösségi szolgálatos diákok csatlakozását várom. Család-, és ifjúságsegítés (közhasznú) tevékenységem keretében számíthatsz a segítségemre.

Szervezzünk VACSORACSATÁT az ifjúsági szervezetben (iskolai közösségi szolgálatban is), ha benne vagy! Az alapanyag vásárlásban igyekszik segíteni, támogatást adni a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány (LÖK támogatás).

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com