Szívesen segítek az otthoni főzésbe, sütésben. Írj, ha kérdésed van, vagy segíthetek!
Az idén is támogatjuk a szakács (vendéglátós) diákok, fiatalok utánpótlás-nevelését Magyarországon, amihez köszönjük az ADÓ 1%-os felajánlásokat.
A Tresó Világegyetemen a szakácskodás (kurzus) tantárgyat már korábban felvettem, amit igyekszem teljesíteni és fejleszteni a vendéglátós ismereteimet önképzés útján, illetve (mentor) szakemberek, kollégák által. A képzés során különféle éttermekbe is ellátogatok, illetve szakmai tanulmányutakat szervezek és azokon veszek részt.
A Tresó Világegyetemen a szakácskodás (kurzus) tantárgyat már korábban felvettem, amit igyekszem teljesíteni és fejleszteni a vendéglátós ismereteimet önképzés útján, illetve (mentor) szakemberek, kollégák által. A képzés során különféle éttermekbe is ellátogatok, illetve szakmai tanulmányutakat szervezek és azokon veszek részt.
Fotó: kollégia felvétele New Yorkban világjáró szakácsként |
Bővítem az ételismeretemet, illetve új ételek kitalálásával is foglalkozom, amihez önkéntesek, iskolai közösségi szolgálatos diákok csatlakozását várom. Család-, és ifjúságsegítés (közhasznú) tevékenységem keretében számíthatsz a segítségemre.
Szervezzünk VACSORACSATÁT az ifjúsági szervezetben (iskolai közösségi szolgálatban is), ha benne vagy! Az alapanyag vásárlásban igyekszik segíteni, támogatást adni a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány (LÖK támogatás).