Fotó: kolléga fotója rólam a Szabadságszobornál Amerikában |
Evés közben jön meg az étvágy és az életkedv is. Csaltakozz a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) Facebook csoportunkhoz még MA (jelen), mert holnap már a jövő.
Fotó: kolléga fotója a klubalapítóról luxushajón szakácsként |
Szakács, cukrász, vendéglátó menedzser klubalapítóként fontosnak tartom, hogy az idén a hobbit és karriert összeegyeztessem. Ennek a legegyszerűbb módja, hogy a vendéglátás lehetőségével az ifjúsági szervezetben is aktívan foglalkozunk.
Fotó: fotós fotója rólam a hónap dolgozójaként az egyik luxushajón |
Így
1. Főzés, sütés tanácsadás, vendégszakácskodás
2. Vacsoracsata klubtagokkal
3. Gyár-, és üzemlátogatások szervezése
4. Önképző körök szervezése vendéglátás területén
5. Kulturális utazások szervezése
6. Gasztroblog vezetése
7. Ételfotózás
8. Főzőversenyen való részvétel
9. A vendéglátás népszerűsítése
10. Munkalehetőségek felkutatása, pénzszerzési lehetőségek bővítése
11. Társadalmi felelősségvállalás (pl. árvák, hajléktalanok segítése)
11. Társadalmi felelősségvállalás (pl. árvák, hajléktalanok segítése)
stb.
Fotó: önkéntes fotója rólam az egyik Szakácsolimpiáról |
A gasztróblogunkba (lásd a menüben) is írhatsz.
A vendéglátás lehetőségével önkéntesként, illetve iskolai közösségi szolgálatban is foglalkozhatsz velünk egész Magyarország területéről. Amennyiben külföldiekkel is szeretnél kapcsolatot fejleszteni, vagy külföldi munkára felkészülni, akkor is keress minket.
Fotó: T.K.- munka után a Honvédkórházból |
Teljes árvákat és hajléktalanokat is segítünk a vendéglátás világába vezetni.
Jelenleg a Honvédkórházban dolgozok diétás szakácsként, amivel társadalmi felelősségvállalást is végzek, mivel a fizetés nem annyi, amennyit rendes, tapasztalt szakácsként meg lehet keresni. A jövőben azonban tervezem, hogy fejlesztve a karrieremet újra jól fizető vendéglátós munka után nézek.