2020. március 3., kedd

A vendéglátás területén kalandozok ma és önképzem magamat újdonságok felfedezésével

Fotó: T.K.- szakácsként
Sok (szakácskodásból szerzett) pénzemet fordítom az önképzésre a vendéglátós szakmában.
A szakma nem könnyű és sok tapasztalatot, kitartást, alázatot igényel, de élvezhető és jó esetben meg lehet belőle élni. Persze családi életet élni mellette biztosan kihívás. 
Örülnék annak, ha az ifjúsági szervezettel szakmai programokat szerveznénk, illetve akár főzőversenyre is beneveznénk hobbiból és szakmai kihívásból. (Aki szereti a pörgést, azoknak ajánlom!)
Ma is foglalkozom azzal, hogy (neten) utánanézek új trendeknek, aktualitásoknak a vendéglátás területén, kiemelten a szakácskodásra fókuszálva. Amikor a szakmai végzettséget megszereztem, akkor arra is megtanítottak, hogy nem feltétlenül a suliban tanulok meg mindent. Sőt, inkább a gyakorlatban, illetve másoktól, illetve önképzéssel.
Ennek érdekében használom ki a Tresó Világegyetem adta lehetőséget, hogy akár csoportosan az élethosszig tartó tanulást szemelőtt tartva boldoguljunk az szakmánkban, amiből öngondoskodhatunk magunkról.
A jövőben a hobbim részeként kezelem a vendéglátást és abból igyekszem minél több jövedelmet elérni, amiből tudom támogatni az ifjúsági szervezetet.
A ma létrehozott Facebook csoport célja az önképzés és a szakmai utánpótlás-nevelés segítése, amihez az érdeklődők jelentkezését folyamatosan várjuk (önkéntesek, iskolai közösségi szolgálatos diákok, akik érdeklődnek a vendéglátás lehetőségei iránt).
Amennyiben ezt Te is fontosnak tartod, akkor az idei adó 1%-odat ajánld fel a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítványnak (Adószám: 18128307-1-41) ! Köszönjük!

A Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) vendéglátó, gasztronómiai önképző csoportja
Mostanában csatlakozott

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com