2020. március 29., vasárnap

Egyéni, társas vállalkozó (ifiszervezet vezetője) vagyok MA az értelmes élethez és az öngondoskodáshoz

Fotó: T.K. - az utca emberének nincs hitel (hit nélkül főleg)
Az ifjúsági szervezet is egy (egyéni, társas) vállalkozás arra, hogy boldog életet éljünk.
Akár kényszer-vállalkozónak is mondhatnám magamat, de nem ezt teszem, mert tisztában vagyok az életem értelmével és tudom, hogy annak a fenntartásához szükséges az öngondoskodás. Sok ismerősömmel azon izgulunk, hogy nem lesz munkánk a jövőben és ezzel veszélynek vagyunk kitéve. Valóban, azonban azt is látni kell, hogy a vállalkozókra (munkaadókra) számítunk, hogy megadják a mindennapi kenyerünket (amiből akár egy családot is fenn lehet tartani). Pedig ezt biztosítani nem könnyű és jelentős kockázattal jár, amit most saját bőrünkön is tapasztalhatunk.


Az ifjúsági szervezetünkben, a klubalapító (Fiatalon Milliomos (FM)© projektje részeként) ifjúsági kezdeményezéseként a Tresó Ifjúsági Klubért Vállalkozás (TIKV) dolgozik azon, hogy (LÖK) támogatáshoz juttassa a (rendes klubtagokat főleg) fiatalokat, illetve hobbiból munkahelyet teremtsen, amiért megdolgozik. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com