2020. március 27., péntek

A szakács klubalapítót is elérte a (csoportos) leépítés a válsághelyzet miatt, de nem adja fel

Kit érdekel, hogy mi van a klubalapítóval, ha már HOLNAP nem lesz mit ennem és én is elveszítettem a munkahelyemet!? (Reméljük, hogy van ilyen! Like
A klubalapító az ifjúsági (civil) szervezeten keresztül segíti, támogatja a fiatalokat (idősöket), szeretteit. A Fiatalon Milliomos projektjét nem adja fel, de módosítja a 2020 évi programtervét és költségvetését (üzleti tervét). 
Az ifjúsági szervezetünk igyekszik nem pánikhangulatot kelteni, bár a szakács klubalapító ma megkapta az értesítést a leépítésről. Több információt ezzel kapcsolatosan nem áll módunkban közölni a GDPR (adatvédelem) miatt. Kálmánt nem érte váratlanul a veszélyhelyzetben hozott döntés.
Fotó: T.K. a Baross Sportbárban dolgozik a válsághelyzeten MOST

"Skacok! Ne aggódjatok, senkinek nem jobbak a lehetőségei, kivéve a kivételt!" klubalapító
Az elmondása szerint felkészülten érte a hír és igyekszik mindenben a pozitívumot látni és a legjobbakat kihozni a mostani helyzetből.

Fotó: önkéntes fotója a klubalapítóról a londoni öngyilkossági-kísérlet után
Senki ne adja fel, ebben az ifjúsági szervezetünk is partner! (Hívj, ha bajban vagy!)
"Mindenkit arra kérek, hogy ne aggódjon miattam, mert sokkal rosszabb helyzetet is megéltem már. Az Istenben (magamba, bennetek) vetett hitem már sokszor megmentett, amikor az életemért küzdöttem. Ma olyan valamivel állok szemben, ami tőlem független (!) akár a kábítószer hatása. Örülök annak, hogy a válság viszonylag felkészülten ért, amikor amúgy is a válságból tartok ki. Minden nap AJÁNDÉK számomra és fontosnak tartom, hogy a fiatalok is vegyék komolyan a jelenlegi veszélyhelyzetet és az ezzel kapcsolatosan hozott intézkedéseket. Ha magadért mindent megteszel (aztán a szeretteidért), az a legtöbb, mert ha mindenki ezt teszi, akkor túlélünk ebben a helyzetben is. Az idei év amúgy is a Nemzeti összetartozás éve és egy jó lehetőség arra, hogy ezt a gyakorlatban bebizonyítsuk és higgyünk annak a közösen elérhető sikerében. Szeretnék december 31-én ügy ünnepelni, hogy kemény év után vagyunk, de megérte." Tresó Kálmán, klubalapító

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com