2020. március 27., péntek

Mi lenne, ha a klubalapító, vagy a kuratóriumi elnök karanténba kerülne a koronavírus-járvány miatt?!

Fotó: a klubalapító scifiéletregénye 2020 november 23-án (40) lesz kiadva
Élő tájékoztatás a kijárási korlátozásról ... ITT (kattints rá)!
"Az Istenbe vetett hitem meg fog menteni, mint ahogyan eddig is. Ha nem, akkor ez így van megírva." Tresó Kálmán, klubalapító
Fotó: T.K.- a Szent István Bazilikánál Budapesten
A klubalapító MOST otthon imádkozik, hogy túlélje a koronavírus-járványt szerencsésen.
Az ifjúsági szervezetünk fel van készülve arra a lehetőségre, hogy a klubalapító, illetve a civil szervezetünk elnöke elkapja a koronavírust és karanténba kerül. Ebben az esetben megfelelő protokollt dolgozott ki az ifjúsági szervezet, ami részben titkos információkat tartalmaz. Minden esetben a Médiánk jogosult erről tájékoztatni az illetékes hatóságokkal egyeztetve.


Az ifjúsági szervezet tematikus évének kedvezően valamennyi tisztségviselőnk, önkéntesünk, iskolai közösségi szolgálatos diák otthonról az interneten keresztül a virtuális térben dolgozik. 

Az ifjúsági szervezetben Tresó Kálmán, klubalapító a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos lehetőségbiztos.

1. Ha a kuratórium elnöke kerül veszélybe, akkor a teljes körűen meghatalmazott Tresó Kálmán, klubalapító jár el, mint ahogyan ezt most is megteheti. 
2. Ha a klubalapító kerül karanténba, akkor az ifjúsági szervezet határozatlan időre felfüggeszti a tevékenységét automatikusan.

Kapcsolódó bejegyzések

Mi lenne velem és az ifjúsági szervezettel, ha a koronavírus-járvány miatt meghalnék? (Semmi!)

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com