2020. április 1., szerda

A rendes klubtagokat támogatjuk és segítjük a karrierfejlesztésben és a munkakeresésben a válságban

Az ifjúsági szervezetünkben elsődleges cél lett az egészségmegőrzés mellett, hogy a rendes klubtagokat különösen segítsünk a karrierfejlesztésben és a munkakeresésben, munkahely megőrzésében és új munkahelyek létrehozásában (lehetőségektől függően). 

18.2020 klubalapító határozat április 1-től érvényes az ifjúsági kezdeményezések támogatásához.
Az ifjúsági szervezet 2020. évi Programterve és költségvetése kidolgozásakor különös figyelmet kell fordítani (a tematikus évet figyelembe véve) a rendes tagok ifjúsági kezdeményezéseinek LÖK támogatására (az ösztöndíjrendszer részeként). 

17.2020 klubalapító határozat április 1-től a klubalapító és a rendes tagok munkahelyvédelme érdekében.
Az ifjúsági szervezet 2020. évi programját és költségvetését úgy kell megtervezni, illetve megvalósítani, hogy az hozzájáruljon a klubalapító és a Klub rendes tagjainak a munkahelymegőrzéséhez, -teremtéséhez (az öngondoskodáshoz). A sikerekről folyamatosan be kell számolni a Médiának.

16.2020 klubalapító határozat április 1-től munkahelyteremtéshez (hobbiból munkahely projekt).
A Klubalapító Fiatalon Milliomos projektje – egy 2020. évi ifjúsági kezdeményezése – keretében dolgozik azon (társaival), hogy az ifjúsági szervezetben hobbikból munkahelyeket hozzon létre. A programtervet és költségvetést (a Kreatív stúdió és a Nemzetközi iroda, illetve a klubalapító feladat-, és hatásköre) ennek megfelelően kell tervezni. A projektekről folyamatosan kell beszámolni a Klub Médiájában. Ennek megvalósításához javasolt (közérdekű) önkéntesek, iskolai közösségi szolgálatos és diákmunkát vállalók bevonása. Valamennyi munkahelyteremtésnél meg kell határozni a munkaköri leírást (a feladat-, és hatáskör meghatározása).

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com