2020. április 1., szerda

Tájékoztató onkentes.gov.hu átalakításáról (Nemzetközi irodánknak - önkéntes, iskolai közösségi szolgálat)

Tisztelt Önkéntes / Önkéntest fogadó szervezet!

Az Ön(ök) által is ismert, a COVID-19 „koronavírus” miatt kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. által üzemeltetett onkentes.gov.hu oldalt segítő oldalként működtetjük tovább a veszélyhelyzet megszűnéséig.
Az átállásból kifolyólag, a jelenleg elérhető önkéntes tevékenység kategóriák megszűnnek, ezt követően pedig az oldalon kifejezetten a kialakult helyzethez igazított tevékenységek lesznek elérhetők.
Megkérünk minden tenni akaró önkéntest, és az őket fogadó szervezeteket, hogy az oldal átállását követően mérlegeljék a jelenlegi lehetőségeiket, esetleges saját szerepvállalásukat.
Az onkentes.gov.hu oldal a jelenlegi funkciókkal, tevékenység kategóriákkal és célokkal együtt átkerül az onkentespiacter.hu oldalra. A veszélyhelyzetet követően, mind az eddig regisztrált önkéntesek, mind az őket fogadó szervezetek, intézmények számára újból elérhetők lesznek a korábbi önkéntes lehetőségek és a már feltöltött tevékenységek, aktivitások.
Az új oldal üzembe helyezését követően, az átköltözésével kapcsolatban folyamatosan tájékoztatni fogunk minden érintettet.
A COVID-19 „koronavírus” miatt kialakult veszélyhelyzettel kapcsolatban átalakuló onkentes.gov.hu segítő oldalra várjuk a már regisztrált felhasználóinkat is segítő önkéntes tevékenységekre.
Az oldalt igyekszünk minél inkább átláthatóbbá tenni a felhasználók, különösen az önkéntesek számára, így azon szervezetek törlésre fognak kerülni, amelyek nem kívánnak ezen a felületen részt venni a segítő tevékenységben, ezért kérjük, hogy a fenti tevékenységekkel kapcsolatos részvételi szándékukat levelünk megérkezésétől számított két napon belül szíveskedjenek visszajelezni az onkentes@erifa.hu e-mail címre, feltüntetve az onkentes.gov.hu-n regisztrált pontos nevet.
Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük!
Erzsébet Ifjúsági Alap

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com