2020. április 1., szerda

A londoni öngyilkosság-kísérlet után Ferihegyen hajléktalanként szálltam le szakácsként Magyarországon

Fotó: Tudom, hogy milyen az utcán túlélni a lehetetlent (rosszabb, mint a koronavírus-járvány)
A scifiéletregény kiadása november 23-án a Fiatalon Milliomos FM© projekt része. 
Ami nem öl meg, az megerősít. Ezt igazolni tudom!
Nemcsak a koronavírus-járványkor kell észrevenni az élet fontosságát és a hibákat!
A mostani koronavírus-járvány ahhoz képest nekem semmi. Mert, akkor sokkal jobban szembe kellett néznem a kegyetlen ÉLET-tel és ÖNmagammal, illetve megismerni a valós környezetemet. De aztán a könyörgésem, sírásom, kemény belső harcom és megnyugvásom, hittételem (Budapesten a Szent István Bazilikában hajléktalanként, törött lábbal, teljes árvaként, a londoni öngyilkossági-kísérlet) után kaptam segítséget és támogatást segítőkész MAGYAROKTÓL. 
Fotó: T.K- a Margit-hídnál
A scifiéletregény alapján teljes nyomozás indulhat (az elkeseredéseim és az öngyilkossági-kísérleteim valódi okai miatt), illetve bíróság hozhat ítéletet egy teljes árva életével, balsorsával kapcsolatosan.  - SOKAN HIBÁZTUNK, AZ BIZTOS!
A scifiéletregényemben lehet majd olvasni arról, hogy milyen érzés Londonban megúszni a Temzét lábtöréssel öngyilkosság-kísérlet miatt 2016 szeptember 11-én. Aztán az igazi hideg zuhany az volt, amikor hazajöttem (a bátyám fizette a repülőjegyemet és a nevelőanyum hívott haza online, hogy ne külföldön haljak meg) és Ferihegyen a legjobb barátom várt, majd azonnal a családjával segített, hogy ne az utcán csövezzek 30 injekciós tűvel, hogy ne kapjak vérfertőzést. Igen. Ezt nem könnyű elfelejteni, de az idő mindent megold. Ez így történt az én esetemben is. Nagyon izgalmas, érdekes, kalandos és tanulságos történet az emberi összefogásról, hitről, kitartásról, (szociális ellátórendszer) lehetőségekről. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com