2016. április 25., hétfő

Országos gulyásleveskutató lettem

Fotó: T.K. - gulyásleves egy magyar étteremben
Amikor külföldön a séfem megsértett a gulyáslevesem miatt, akkor ez kiváltotta belőlem, hogy megismerjem Magyarországon a nemzeti ételünket és annak történetét. Így könnyen szakértővé válhat az ember, pláne, ha még egyik szakmája szakács. Az engem nem érdekel, hogy vékony vagyok, de akkor se sértegessen valaki - még ha a felettesem is -, ha nem él itt és nem ismeri az itthoni ételünket, viszont azt gondolja, hogy amit ők csinálnak, az a jó. Hát nem feltétlenül. Se baj, most viszont tényleg ha betérek egy étterembe, akkor biztosan nem hagyom ki a gulyáslevest. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com