2015. augusztus 21., péntek

Edd meg, amit főztél! - tippek

Amikor még Egerben laktam albérletben, akkor még a főzéstől kicsit távol álltam, mivel akkor még nem tudtam - most sem olyan jól -. Viszont kellet néha valamit ennem, ezért próbálkoztam. Bevallom az elején sokszor nagyon nem sikerültek alapételek sem. Aztán ahogy a vendéglátós suliban tanultam ételkészítést, cukrászkodást, akkor már jobban érdekelt a dolog. Ma meg inkább azt érzem, hogy nagyon sok mindent nem ismerek, pedig ha tudnám, akkor az élvezetesebb lenne. Munkám során többször kellettek volna tanácsok, tippek, hogyan tudok valamit megcsinálni - akár jobban. Így most tippeket szoktam keresni a neten. Ha a főzéssel, sütéssel kapcsolatosan kell segítség, akkor nyugodtan keress. Biztosan tanulni fogok tőled. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com