2020. április 3., péntek

Shakespeare Hamlet monológjával léphet ki a TEsport - Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) a versenyből


KÖSZÖNJÜK MEG A RÉSZVÉTELT! - BÜSZKÉN, EMELT FŐVEL TÁVOZUNK.

Nem feladjuk, csak inkább hasznosabb lehetőséggel foglalkozunk. Megtanultuk a leckét!
Nem szégyen, ha egy lehetőséget nem használunk ki! Sok minden mérgezheti, elgáncsolhatja a sorsunkat, ami akár (irigy, gáncsoskodó, kapzsi stb.) embereken múlhat. 
A Hack the Crisis Hungary - a hazai fejlesztői társadalom összefogása egy jó ötlet és lehetőség, de nem minden esetben tudja elérni a célját (amire jól rámutat a kilépésünk). A szervezők figyelmét felhívom arra, hogy a jövőben több lehetőséget érdemes lenne átgondolniuk, mert most látok hiányosságokat, ami gátolja a részvételünket. Senkit nem szeretnék bántani, de Shakespeare Hamlet monológja kifejez mindent. 
Fotó: T.K.- szakácsként tavaly a Balatonra készültem, de a járvány miatt az idén úszott, mint ahogyan a munkám is
Nekünk fiataloknak a legnagyobb probléma, hogy a bajban nincs kihez fordulni, aki érdemben tud segítséget, támogatást adni. Nem helyettünk kell leélni az életet, de annak élvezéséhez igen is szükség lehet olyanokra, akik tudják az ifjúságot segíteni. Az ifjúsági szervezet TEsport - Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) versenyzőjeként, csapatvezetőjeként hosszú, küzdelmes nap után odáig jutottam, hogy nem feltétlenül éri meg csapatban folytatni tovább a versenyt. Ettől függetlenül magánemberként még tanulhatok valamit. Az ifjúsági szervezet vezetőjeként a kedvemet szegték. Talán nem jól döntöttem a mentorok választásánál, vagy túlhajszoltam magamat. Hiszem azt, hogy bennünk van az a lehetőség, ami a versenyhez jó lett volna. Nem hibáztatok senkit, de ezt el kell engednem. Már így is sokat kaptam tőle, de nem rajtam függnek csak dolgok. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com