2020. április 5., vasárnap

Maradj Itthon! Magyarországos kampányt indítunk a belföldi turizmusért és vendéglátásért (a munkahelyeinkért)

Az ifjúsági szervezetünkben ma elindítjuk a Magyarországos Maradj Itthon! kampányunkat, amiben arra hívjuk fel a MAGYAROK figyelmét, hogy érdemes megismerniük a HAZÁJUKAT, mert nagyon sok szép hely és látványosság van ITTHON. A kampányunkhoz, amivel a hazai turizmust és a vendéglátást (munkahelyeink megvédésével) az alábbi csoporton és oldalon keresztül segítheted, támogathatod, ami kapcsolódik az alábbi projektünkhöz is.
3. "Ismerd meg a Hazádat!" projekt
Projektvezető: Tresó Kálmán
Projekt ideje: folyamatos
Projekt leírása, célja: Tresó Kálmán gyerekként fogadalmat tett, hogy megismerje a Hazáját, mielőtt külföldre ment. Ezt 3 év alatt - egy sítábor kivételével - teljesítette. E projekt célja, hogy minél több fiatalt hozzásegítsen ennek az élménynek a megéléséhez. Ehhez program kidolgozása.
Kérjük, hogy a lehetőséget oszd meg másokkal is. A szakács klubalapító is elveszíti a munkahelyét a budapesti hotelben a koronavírus-járvány miatt. 

A Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) ifjúsági kezdeményezése, hogy támogassuk a koronavírus-járvány (alatt és után) a hazai turizmust és vendéglátást. Ismerjük meg a Hazánkat!
Mostanában csatlakozott

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com