2020. április 18., szombat

Albérleti lehetőségeket kutattunk ma online az első budapesti Tresó Ifjúsági Klub Albérlet (TIKA) projekthez

Fotó: T.K.- a XIIl. kerületben
2020-ban tervezzük az ifjúsági szervezettel az első budapesti Tresó Ifjúsági Klub Albérlet  (TIKA) létrehozását + munkalehetőséggel rendes klubtagoknak. 
Az ifjúsági szállás lehetőségével Tresó Kálmán, klubalapító foglalkozik az ifjúsági szervezetben. 
A mai délután online néztünk utána albérleti lehetőségeknek az első budapesti Tresó Ifjúsági Klub Albérlethez. Ezzel párhuzamosan foglalkoztunk a házirend átgondolásával és a projekt lehetőségével.
Képforrás: Facebook
A tervezett létszám: 2-4 fő rendes tag, aki legalább hat hónapja a Klub rendes tagja folyamatosan az idén. A programot a civil szervezetünk támogatná (pl. kaució, lakók találása, LÖK támogatás stb.).
Képforrás: Facebook
A programdíj, alapítványi támogatás 6 000 forint, amiből 3 000 forint havi tagsági díj, illetve a tervezett bérleti díj rezsivel 70 000 forint/fő lenne. A kauciót a civil szervezet támogatná, illetve rendezné. Azonban a felelősséget minden lakó maga vállalja és az okozott károkért is felelne majd.
Képforrás: Facebook
Színvonalas (luxus, összkomfortos) lakhelyre fókuszálva keressük a lehetőségeket. A szállás mellet a lakó munkalehetőségeivel is foglalkozunk, hogy az öngondoskodás feltételei megfelelőek legyenek.
Képforrás: Facebook
Akiket érdekel a lehetőség, azok az alábbi csoporthoz csatlakozzanak. A kiválasztásról az Alapítványunk kuratóriuma fog dönteni több tényező figyelembe vételével a projekt ideje alatt. Az első albérletünk 2020 őszén, vagy 2021 tavaszán indulhat el.
Képforrás: Facebook
A projekthez kapcsolódó forrásteremtés folyamatos, az az idei Programtervben és Költségvetésben is szerepelni fog. 
5 tag

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com