2020. március 30., hétfő

Szakácsnak lenni, vagy nem lenni a koronavírus-járvány idején és utána!? (túlélés válsághelyzetben)

Fotó: T.K.- egy hajléktalan a Budán szemben a Parlamenttel a Duna túlsó partján
Egyenlőre hiányolom a MAGYAR vendéglátós (szakács) szakma összefogását a járvány miatt!
Karrierfejlesztési válaszút előtt. A koronavírus-járvány következményeként el kell gondolkoznom azon, hogy a jövőben mit csináljak, a karrieremet hogyan fejlesszem tovább. Szakácsnak lenni, vagy nem lenni, az is itt a kérdés!
Azért a vendéglátás feladását nem tervezem, de kacérkodok a gondolattal, hogy más jellegű munkalehetőségeket is felkutassak. Ha csak minimálbért kapnék, akkor legalább már olyat csináljak, amit szeretnék. A válsághelyzetben persze nem lehetek válogatós, azt kell ennem, ami van hogy ne haljak éhen.
Profilkép a Facebook-on
Az otthonmaradási időben igyekszem fejleszteni magamat szakmailag, illetve a virtuális gasztronómia világában kalandozni. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com