2020. március 27., péntek

A klubalapító (azonnali döntései) és az Alapítvány fejlesztési, gazdaságvédelmi intézkedései 9-15.

Fotó: önkéntes fotója a klubalapítóról Cipruson (szakács, cukrászként a múltban)

A klubalapító azonnali döntéseit a Fiatalon Milliomos (FM)© projektje részeként hozta meg.
A boldogságodhoz (az értelmes életedhez – család, hobbi, karrier – és az (P) öngondoskodásodhoz) van (L) lehetőséged Magyarországon (Ö) rendszeresen aktív, hasznos lehetőségekkel foglalkozni a (K) Klubunkban is.
Valamennyi mai intézkedésünk (11-17.2020 klubalapító határozatok, azonnali döntések) kapcsolódnak a korábbiakhoz, amik szintén április 1-től lesznek hatályosak. A koronavírus-járvány lehetőségét a jövőben pozitív hozzáállással és megfelelő felkészüléssel szeretnénk túlélni (segítséggel, támogatással). Ennek érdekében nem unatkozunk, ezért igyekszünk ötletelni, javaslatokat kidolgozni és sikerélményeket elérni (virtuális közösségben). Amennyiben ezt pártolod és jónak tartod, akkor csatlakozhatsz hozzánk az alábbi csoportjainkhoz. Köszönjük, hogy meglátod bennünk a lehetőségeket – a teljesség igénye nélkül -!

Az ifjúsági szervezetünk Facebook csoportjai (felsorolás)

Fotó: T.K.- a klubalapító MyBudapest Photo Projekt egyik nyertes fotója
11.2020 klubalapító határozat április 1-től érvényes a 2020. évi Programterv és költségvetés elkészítéséhez.
Az ifjúsági szervezet 2020. évi Programtervét és költségvetését legkésőbb május végéig el kell készíteni. Felelőse a Nemzetközi iroda titkárságvezetője, az alapítvány kuratóriumának elnöke (meghatalmazottja), illetve a klubalapító. Erről az ifjúsági szervezet rendes tagjait tájékoztatni kell.
Fotó: T.K.- egy budapesti gyógyszertári tájékoztató
12.2020 klubalapító határozat április 1-től érvényes a Tresó Ifjúsági Közösségi Albérlet létrehozásra.
A Kreatív stúdióban – felelős annak a vezetője, illetve a klubalapító – elő kell készíteni június végéig az első Tresó Ifjúsági Közösségi Albérlet lehetőségét – munkához, tanuláshoz, hobbihoz – Budapesten (ajánlott a XIII. kerület). Az (minőségi) albérlet megszervezéséhez (a LÖK ösztöndíjrendszerhez) az Alapítvány támogatása szükséges, amihez közösségi adománygyűjtést érdemes szervezni, illetve ezzel kapcsolatos pályázatok felkutatása, adó 1%-os felajánlások gyűjtése. Az albérlet szervezéséért programdíjat, alapítványi hozzájárulást, támogatást lehet kérni.

13.2020 klubalapító határozat április 1-től érvényes a virtuális fizetési lehetőség megteremtéséhez.
Az ifjúsági szervezeten belül 2020-ban folyamatosan be kell vezetni a virtuális fizetési lehetőséget (pl. tagdíj-alapítványi támogatás, LÖK támogatás stb.), amiből profitálni – alapítványi forráshoz – lehet. Felelős a Nemzetközi iroda, illetve a klubalapító.
14.2020 klubalapító határozat április 1-től érvényes az ifjúsági családalapításhoz és otthonteremtéshez.
Az ifjúsági szervezetnek elő kell segítenie (az értelmes életet és az öngondoskodást) országos programjával és költségvetésének lehetőségeivel a (rendes) klubtagok családalapítását és otthonteremtését. Ehhez akciótervet kell kidolgozni (akár tematikus évként meghirdetve) legkésőbb 2020-ban.
Fotó: önkéntes fotója a klubalapítóról adó 1%-os kampánykor
15.2020 klubalapító határozat április 1-től az idei adó 1%-os felajánlások gyűjtésének kampányáról.
Az ifjúsági szervezetben kampányt kell folytatni az adó 1%-os felajánlások begyűjtéséhez május 20-ig. Felelős a Nemzetközi iroda, illetve a klubalapító. Cél annak az elérése, hogy az idén többen ajánlják fel nekünk, mint az előző években. A támogatásokat az idei tematikus évvel (programterv) kapcsolatosan kell felhasználni.
Fotó: T.K.- az Emberi Erőforrások Minisztériumánál
16.2020 klubalapító határozat április 1-től a munkahelyteremtéshez (hobbiból munkahely projekt).
A Klubalapító Fiatalon Milliomos projektje – egy 2020. évi ifjúsági kezdeményezése – keretében dolgozik azon (társaival), hogy az ifjúsági szervezetben hobbikból munkahelyeket hozzon létre. A programtervet és költségvetést (a Kreatív stúdió és a Nemzetközi iroda, illetve a klubalapító feladat-, és hatásköre) ennek megfelelően kell tervezni. A projektekről folyamatosan kell beszámolni a Klub Médiájában. Ennek megvalósításához javasolt (közérdekű) önkéntesek, iskolai közösségi szolgálatos és diákmunkát vállalók bevonása. Valamennyi munkahelyteremtésnél meg kell határozni a munkaköri leírást (a feladat-, és hatáskör meghatározása).
17.2020 klubalapító határozat április 1-től a klubalapító és rendes tagok munkahelyvédelme érdekében.
Az ifjúsági szervezet 2020. évi programját és költségvetését úgy kell megtervezni, illetve megvalósítani, hogy az hozzájáruljon a klubalapító és a Klub rendes tagjainak a munkahelymegőrzéséhez, -teremtéséhez (az öngondoskodáshoz). A sikerekről folyamatosan be kell számolni a Médiának.

Hírérték$: 4 óra 2 000 forint

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com