Fotó: T.K. - Diplomamunka megünneplése |
Március 19-én annak örömére, hogy a Tresó Világegyetemen 2 nap alatt lediplomáztam, megvendégeltem magamat este egy vendéglátóhelyen az alábbi menüvel.
Tegnap és ma védtem meg az aranydiplomámat a Tresó Világegyetemen Magyarországon (FM© 19/3/2020)
Fotó: T.K.- a leves |
Sajnos az ételek neveit elfelejtettem, ezért a válság után visszalátogatok és újra végigeszem.
Fotó: T.K.- ha jól emlékszem, akkor ez egy kacsamáj volt |
Azonban a kiszolgálásnak és az ételnek is nagyon örültem, mert szakmailag is láthattam újat, amit a cafetériámból fizettem egyfajta ismeretbővítésként.
Fotó: a desszert |
Fontosnak tartom, hogy az életünkben ismerjük el a saját munkánkat és azt kellőképpen ünnepeljük meg, akár egy jó menüvel. Persze a végéről nem maradhat el a desszert és a borravaló sem.