2020. február 12., szerda

A sorsomról döntök jövőhéten kedden - karrierfejlesztés: szakácskodás és vállalkozás (FM© 11-12/2/2020)

Fotó: T.K.- a jelenlegi munkahelyemnél (bejárat/kijárat)
A Fiatalon Milliomos (FM)© projektem része a karrierfejleszésem is. 
A héten a saját jövőmmel is foglalkozom és több időt szánok arra, hogy a terveimet áttekintsem, módosítsak, illetve szükség esetén munkahelyet váltsak. A karrierfejlesztésemmel tudatosan foglalkozom és több szempont alapján fogom meghozni a döntésemet. Nem mindig csak a pénz a döntő. Nálam például: család, hobbi és a karrier összeegyeztetése legalább annyira fontos, mint a tőke. A döntésemet érintheti a visszamenőleges 3 havi cafetériai is. További szempont, hogy áprilistól a szállásomon (albérlet) is változtatni szeretnék, új helyre költözést tervezek összhangban a munkahelyemmel (Budapesten, Balatonon vagy külföldön)

További információk, kapcsolódó bejegyzések

Közlemény a 2020. rendelkező évre előzetesen regisztrált, szja 1%-os felajánlásra jogosult civil kedvezményezettekről. (Amiben a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány is szerepel, így fel lehet ajánlani az adó 1%-ot neki az idén)

Fotó: T.K.- Budapesten az MTI-nél (szerződésmódosítás miatt)
Civil ügyeket intézek ma. Reggel 8-16.00-ig elérhető vagyok a Nemzetközi irodában. Ettől függetlenül mozogni fogok a fővárosban. 
Fotó: T.K. - a postára is benéztem
Felkutatom és átgondolom a szakács próbaidőmet és a lehetőségeimet az induló szezonra való tekintettel. 
Fotó: T.K.- Plazmaközpont a Deákon
Heti 1X7000 forint a tét. Holnap kiderülhet, hogy a plazmaadásról való kizárásomat feloldják-e. Amennyiben nem, akkor azzal a költségvetésem is módosulhat (mivel abból támogatom az ifjúsági szervezetemet)
Fotó: T.K.- a Nyugati pályaudvaron (úton a munka világában Magyarországon)

Mára két fiatal munkahelyének intézése volt kitűzve, amik a helyzetük rendeződése miatt befejeződött.



folytathatom ...
hírérték$: 1 óra 500 forint

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com