2020. január 1., szerda

Újévi fogadalmam, hogy mától minden nap foglalkozom A Fiatalon Milliomos (FM)© projektemmel

A projektemet támogatja a Tresó ifjúsági klubért alapítvány (aminek az idén is felajánlhatod az adód 1%-át), amihez önkéntesként, iskolai közösségi szolgálatos diákként csatlakozhatsz, akár poénból, vagy a saját érdekeid, céljaid eléréséhez. 
Ma (január 1) a napirendemmel és az időbeosztásommal, időgazdálkodásommal foglalkozom. Szeretném az életem hátralevő részét (kb. 36 év, ami kevesebb, mint amennyit már megéltem idáig) tartalmasan., hasznosan leélni. Ezért 2020-ban több időt szánok a magánéletemre, amihez egy konkrét ifjúsági kezdeményezést indítottam el évekkel korábban az ifjúsági szervezetemben. A fiatalon milliomos projekt összhangban van az idei fő célkitűzésemmel. Az öngondoskodás és az értelmes élet azonban több korábbi ifjúsági kampányhoz  kapcsolódik (pl. az öngyilkosság, a hajléktalanság, és a függőségek elleni közhasznú tevékenységek stb.).
A projekt része az ezzel kapcsolatos blogolásban rejlő lehetőségek (pl. a tervezés, az ellenőrzés, a beszámolás, a tudásmegosztás, a kampányolás, a csapatmunka, valamennyi kompetenciás készség fejlesztése stb.) kihasználása. A siker, az eredmény (lásd eszmei, gyakorlati haszna, illetve a pénzügyi nyereség) elérése érdekében mindennap minimum gondolok a projektemre és a lehetőségeimet figyelembevéve foglalkozom annak a megvalósításával. Ez egy komoly kihívás és szórakozás egyben, amihez azonban pénz-, idő-, és energiabefektetésre van szükség. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com