Képforrás: Facebook borítókép |
KÖSZÖNÖM A LEHETŐSÉGET, ÉS HÁLÁS VAGYOK MINDENÉRT A BALATONON!
A karrierfejlődésemben egy újabb kikötőn vagyok túl. (frissített Önéletrajzom hamarosan)
A karrierfejlődésemben egy újabb kikötőn vagyok túl. (frissített Önéletrajzom hamarosan)
Fotó: T.K.- Balatoni legenda (Balatonfüreden) |
Fotó: T.K.- "Gondolkodom, tehát vagyok." |
1. kifogástalan minőség
2. hatékony gazdálkodás
3. beosztottak irányítása
4. folyamatos szakmai fejlesztés
5. szállodai részlegekkel való együttműködés (különösen az éttermi vezetővel)
6. jogszabályi előírások
7. konyhahigiénés előírások betartása
8. céges standardok következetes betartása, érvényre juttatása
9. operatív napi munkafolyamatok irányítása
Final appraisal (100%)
- comments and section score (max. 5)
Product Delivery (65%) - good (3.66)
Cost Control (15%) - good (3.66)
Safety and Compliance (15%) - good (3.33)
Core Values (5%) - great (5.00)
Overal Score: 3.68 (very good)
1. A beosztott munkatársak számára célokat tűz ki, meghatározza az operatív (személyre szóló) munkafeladatokat, ellenőrzi azok végrehajtását.
2. A HR területtel szoros együttműködésben gondoskodik az szükséges emberi erőforrások biztosításáról, ésszerűen gazdálkodik az élőmunka költségekkel, gondoskodik az előbbiekhez kapcsolódó adminisztráció szabályszerű vezetéséről, az új munkatársak kiválasztásáról, a beosztottak folyamatos értékeléséről és képzéséről.
3. Folyamatosan kapcsolatot tart a szálloda részlegeivel, a vendégigények maradéktalan kielégíése és a szálloda gazdálkodási céljainak elérése érdekében, gondoskodik az adatok, információk megosztásáró; beosztott munkatársait rendszeresen tájékoztatja a munkavégzésükhöz szükséges, illetve az őket érintő vezetői döntésekről, információkról.
4. A vendégelégedettség és a minőség javítása érdekében javaslatot tesz a részleg innovatív fejlesztésére.
5. Betartja és betartatja a munka-, tűz- és környezetvédelmi előírásokat, a szerződéses szakcég képviselőjével együttműködve gondoskodik a szükséges oktatások megszervezéséről, lebonyolításáról és a kapcsolódó teljes körű adminisztráció meglétéről.
6. Kiemelt figyelmet fordít a munkahelyi tanuló- és gyakornooki képzésre, a szakmai utánpótlás-nevelésre, az ehhez kapcsolódó szakmai feladatokban személyesen is közreműködik.
7. A minőségi elvárások és az üzemeltetési biztonság szem előtt tartásával folyamatosan nyomon követi a működéshez szükséges tárgyi feltételeket, szükség esetén javaslatot tesz azok pótlására.
8. A konyhafőnök irányítása és iránymutatása alapján részt vesz a szálloda konyhai-cukrászati kínálatának kialakításában és folyamatos karbantartásában, gondoskodik annak teljeskörű megismertetéséről a beosztottai vonatkozásában.
9. Folyamatosan figyelemmel kíséri a változó vendégigényeket, az uralkodó hazai és nemzetközi gasztronómiai trendeket, ezen tapasztalatait alkalmazza a napi munka során.
10. A normális üzemelési rendtől eltérő eseményekről haladéktalanul tájékoztatja felettesét.
11. Munkája során kiemelt figyelmet fordít a vonatkozó gazdálkodási tervek, kiemelten az anyag-felhasználási szintek betartására, és ezt megköveteli a beosztott munkatársaitól is.
12. Szervezi, irányítja és ellenőrzi a napi ételkészítési munkát, a tálalást és a büféfeltöltést.
13. Gondoskodik a személyzeti étkezés színvonalas, korszerű kínálatáról.
Mi kellett volna ahhoz, hogy a cég dolgozója legyek? Nem tudom, majd utánajárok.
Mi kellett volna ahhoz, hogy a cég dolgozója legyek? Nem tudom, majd utánajárok.