Fotó: T.K.- Balatonfüreden chef de pariként (részlegvezető szakács) |
A hobbimat és a munkámat igyekszem összekötni a karrieremben.
A szakácskodás lehetőségeivel foglalkozom mélyebben a Tresó Világegyetemünkön. Az újdonságokkal, a szakmában hírességekkel, ételkészítéssel, szakmai fejlődéssel és karrierrel, illetve a magyarországi és a külföldi vendéglátás lehetőségeivel.
Fotó: a bárány hallgat |
Ha csak abba belegondolok, hogy mennyi embert etettem már meg életemben, akkor már arra is büszke lehetek, de a szakmában is napról napra több időmet töltöm el az életemből.
Fotó: tükörbe szoktam nézni szakácsként is |
Szakmai szemmel a szakmára vegyesen gondolok, mert a Klubomat tekintem elsősorban a hivatásomnak és a küldetésemnek, de mégis a vendéglátásban - így főleg a szakácskodásban - jutok előrébb és tudok leginkább gondoskodni önmagamról.
Bár, ha családos ember lennék, akkor már a három lehetőséget még nehezebb lenne összeegyeztetnem. Nem beszélve arról, ha még világjárásra is adom a fejemet.