2019. szeptember 15., vasárnap

A Tresó Világegyetemünkön foglalkozom mélyebben a szakácskodással (karrierfejlesztés)

Fotó: T.K.- Balatonfüreden chef de pariként (részlegvezető szakács)
A hobbimat és a munkámat igyekszem összekötni a karrieremben. 
A szakácskodás lehetőségeivel foglalkozom mélyebben a Tresó Világegyetemünkön. Az újdonságokkal, a szakmában hírességekkel, ételkészítéssel, szakmai fejlődéssel és karrierrel, illetve a magyarországi és a külföldi vendéglátás lehetőségeivel. 
Fotó: a bárány hallgat
Ha csak abba belegondolok, hogy mennyi embert etettem már meg életemben, akkor már arra is büszke lehetek, de a szakmában is napról napra több időmet töltöm el az életemből. 
Fotó: tükörbe szoktam nézni szakácsként is
Szakmai szemmel a szakmára vegyesen gondolok, mert a Klubomat tekintem elsősorban a hivatásomnak és a küldetésemnek, de mégis a vendéglátásban - így főleg a szakácskodásban - jutok előrébb és tudok leginkább gondoskodni önmagamról.
Bár, ha családos ember lennék, akkor már a három lehetőséget még nehezebb lenne összeegyeztetnem. Nem beszélve arról, ha még világjárásra is adom a fejemet. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com