2019. július 31., szerda

Jogosultak lehetünk az idén a NEA normatív működési támogatásra

A tavalyi évben 107 000 forint támogatás érkezett be a civil szervezetünkhöz, ami lehetőséget ad arra, hogy pályázatot nyújtsunk be a Nemzeti Működési Alaphoz „Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatás civil szervezetek részére 2019." című pályázati kiírásra. Ezzel kapcsolatosan lesz információs fórum Budapesten a Civil Információs Centrumban. Augusztus 28-ig lehet benyújtani a pályázatot az EPER rendszeren keresztül.  

A civil szervezetek működéséhez jelen kiírás keretében akkor biztosítható támogatás, ha a szervezet által gyűjtött és az Éves beszámolóban feltüntetett adomány után járó tíz százalékos normatív kiegészítés összege eléri a 10.000 Ft-ot, tehát a számviteli beszámolóban adományként feltüntetett összeg legalább 100.000 Ft. Az adományok után járó normatív kiegészítésként nyújtott működési támogatás legfeljebb 500.000 Ft értékig biztosítható.

A lebonyolítással kapcsolatos feladatokat a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. látja el.

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com