2019. március 17., vasárnap

Időutazás és 3D-s Időgép segítheti az ifjúsági szervezet adományainak növelését

Fotó: Á.B.- 3D-s időgép
Az időutazás nem illúzió, hanem a valós idővel való foglalkozás lehetősége.
Kicsit furcsán hangozhat, hogy egy ifjúsági szervezet (egyfajta startup) időutazással (lásd wikipédia: időutazás)  - szolgáltatás - foglalkozik és ehhez 3D-s időgéppel (termék) rendelkezik. Mindkettő segítheti az ifjúsági szervezetet az adománygyűjtésben is. Persze senkinek nem kell arra gondolni, hogy teret ferdítünk és valami nagyon különleges dolgot (pl. bűvészkedés) végzünk. A valós idővel foglalkozunk és az időgép is csak egy lehetőség arra, hogy minőségi, kellemes, szórakoztató időt lehessen eltölteni. Amennyiben valakit érdekel a lehetőség, akkor az elérhetőségeinket keresztül kereshet minket (önkéntesként, iskolai közösségi szolgálatosként is).
Fotó: T.K.- az időnek értéke van (a lehetőségek világában)
Miért jó lehetőség az időutazás?
1. Segíthet az önismeret fejlesztésében
2. Szórakoztató, kellemes időtöltés, élmény
3. Valós idővel foglalkozik, akár egyéni, akár társadalmi (lásd történelem) szinten
4. Támogathatja az időgazdálkodást
5. Jövőkutatással és jövőtervezéssel foglalkozik
6. Megelőzheti az öngyilkosságot, kiút lehet a hajléktalanságból
Fotó: önkéntes felvétele a klubalapítóról virtuális szemüvegben
Félre értés ne essék, csodákra várni ne tessék! Az öngyilkosság megelőzését segítheti a pozitív élmények felidézésével, a hajléktalanságból való kiutat jelenthet a megfelelő célkitűzésekkel és időgazdálkodással stb. 2017-ben megjelent a klubalapító scifiéletregénye: Tresó Kálmán, egy teljes árva időutazása a lehetőségek világában (egyenlőre nem lehet elérni az adatvédelmi jogszabályok miatti átdolgozás miatt). 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com