Fotó: T.K.- a klubalapító 3D-s szobra egy szemeteskuka tetején a Sofitel Hotelre nézve |
Álom és valóság a valós világban
- Egy öninterjú keretében kérdezem meg saját magamtól, hogy miképpen van lehetőség a szakácskodást a hobbim ( ifjúsági klub) részévé tenni.
Fotó: fotós felvétele a hónap dolgozója szakács klubalapítóról egy luxushajón |
Tudom, hogy a szakácskodás nem a küldetésem, de (lehet) annak a része.
- A válasz könnyűnek tűnik, azonban ennél egy árnyalattal bonyolultabb. Mivel az ifjúsági szervezet lehetőségekkel foglalkozik, így az bármilyen lehet, akár a vendéglátás (szakácskodás) is. Ezért a lényeg, hogy a Klubon belül foglalkozni kell a témával, a lehetőséggel és evés közben megjön az étvágy és a siker is.
Fontosnak tartom a megfelelő időgazdálkodást, amivel az egyensúly meglehet az értelmes élethez, amitől nem meghalni akarok, hanem utazni a lehetőségek világában. Az idén újra megírom a scifiéletregényemet (átdolgozva az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően): Tresó Kálmán, egy teljes árva időutazása a lehetőségek világában címmel.