2019. február 13., szerda

Hogyan lehet a szakácskodás a hobbim része?! (Karrierfejlesztési öninterjú)

Fotó: T.K.- a klubalapító 3D-s szobra egy szemeteskuka tetején a Sofitel Hotelre nézve
Álom és valóság a valós világban
- Egy öninterjú keretében kérdezem meg saját magamtól, hogy miképpen van lehetőség a szakácskodást a hobbim ( ifjúsági klub) részévé tenni. 
Fotó: fotós felvétele a hónap dolgozója szakács klubalapítóról egy luxushajón
Tudom, hogy a szakácskodás nem a küldetésem, de (lehet) annak a része. 
- A válasz könnyűnek tűnik, azonban ennél egy árnyalattal bonyolultabb. Mivel az ifjúsági szervezet lehetőségekkel foglalkozik, így az bármilyen lehet, akár a vendéglátás (szakácskodás) is. Ezért a lényeg, hogy a Klubon belül foglalkozni kell a témával, a lehetőséggel és evés közben megjön az étvágy és a siker is.

Fontosnak tartom a megfelelő időgazdálkodást, amivel az egyensúly meglehet az értelmes élethez, amitől nem meghalni akarok, hanem utazni a lehetőségek világában. Az idén újra megírom a scifiéletregényemet (átdolgozva az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően): Tresó Kálmán, egy teljes árva időutazása a lehetőségek világában címmel. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com