2017. szeptember 4., hétfő

Ki kíváncsi a politikai színjátékra a valós magyar ifiérdekek helyett!?

Amíg beszélnek, addig sem történik semmi!
Felháborítónak tartja a klubalapító, hogy a különböző politikai pártok egymással harcolna ahelyett, hogy a valós magyar érdekekért dolgoznának. Nap mint nap elege van abból, hogy semmi másról nem hall, csak arról, hogy ki milyen "érdektelen" csatározásokat vív, miközben itthoni magyarok kerülhetnek bajba és kiszolgáltatott helyzet, akiket a jövő reménységének tartanak/tartottak. Milyen Magyarországon élünk, ahol egy magyar elveszhet (hajléktlanná, munkanélkülivé, senkivé lehet stb.)!?

Azért iszok, mert könnyebb így elviselni azt a sok baromságot, ami a HAZÁM-ban történik, pedig annak vannak felelősei, akiket azzal megbíztunk, de a bajban mit tesznek. A jelenlegi élethelyzetemben (öngyilkos) mindent feladnék, mert milyen jövőképem legyen, ha csak kicsit is számolok. Nem szakemberre van szükség, hanem becsületes, az ország érdekeit néző magyar állampolgárokra, képviselőkre, akikhez lehet bizalommal fordulni, mert nem el fognak hajtani, mint egy birkát, hanem a Haza érdekét nézni. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com