2017. szeptember 4., hétfő

A klubmenedzser fotóját állították ki a Fugában (Kempinskiből írt)

Fotó: önkéntes fiatal felvétele a hajléktalan klubalapítóról
Szavazni a Fugában lehet és bővebb infó ITT! (videó)
Tresó Kálmán sírva hagyta el a kiállítás megnyitóját, mert kiborult. 
A klubalapító fel meri vállalni, hogy hajléktalan, de újra milliomos lesz, mert hisz benne és tesz érte.
A hajléktalan klubalapító fotóját állították a Fugában, amiről lehet szavazni, ezzel is támogatva a fiatal klubmenedzsert. Aki teheti az szeptember 17-ig szavazatával támogassa Kálmánt (leendő magyar szakácsrekorder). Előre is köszönjük, mert a támogatásból albérletbe költözhetne novembertől. A hajléktalan klubalapító azért is küzd, hogy a fiatalok segítségével elkerüljék a fiatalok, hogy hasonló sorsra jussanak, akkor is, ha hisznek az álmukban és közben elfelejtenek öngondoskodni magukról. Az álmok néha téves útra vezethetnek, illetve sztereotípiákat hozhatnak létre, aminél nem szabad felülni és nem szabad elsőre ítélni, mert egy időutazás során kiderülhet, hogy micsoda szórakoztató élete volt az "áldozat"-nak. 

Egyetlen magyar fiatal sem kerülhet hasonló helyzetben még móresretanításból sem! Üzenet Magyarországnak és a kormányzó pártoknak. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com