2017. június 1., csütörtök

Ifjúsági szervezeti hírösszefoglaló (2017.06.01)

Fotó: önkéntes felvétele a klubalapítóról IKSZ kampány közben
Az ifjúsági szervezetünk mai hírösszefoglalóját az alábbiakban olvashatjátok, amennyiben szeretnél médiásként a következő szerkesztésében részt venni (önkéntesként, iskolai közösségi szolgálatosként), akkor várjuk a jelentkezésedet - akár már ma. 
1. Újraindítjuk a Csoki Guinness rekordkísérletet, amihez 2017 önkéntest keresünk, 2017 különböző csokipapír összegyűjtésére november 23-ig.
2. Heves megyében (Hatvanban) kerestünk meg leendő együttműködő partnerintézményeket iskolai közösségi szolgálathoz (3 iskola).
3. Ifjúsági albérletünk szeptemberi elindításához adományokat kezdünk mától gyűjteni. Az Alapítványunk számára várjuk a támogatásokat. Közleményben feltüntetni kérjük: támogatás ifjúsági albérletre.
4. Egy klubalapítói javaslat szerint a jelenlegi rendes tagok örökös tagok lehetnek a jövőben. Az ezzel kapcsolatos egyeztetés folyamatban van.
5. A klubalapító jelentkezni fog Magyarország legvékonyabb szakácsa címre. A kezdeményezés folyamatban van.

Folytathatjuk ....

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com