2016. október 22., szombat

Van külképviselete a Klubunknak az Egyesült Királyságban

Fotó: T.K. - Londoni szórakozás a balesetem előtti délelőtt
Klubalapítóként látom el a jövőben az ifjúsági szervezetünk külképviseletét (a Nemeztközi irodánk koordinálásával) az Egyesült Királyságban (Facebook csoportunk itt). Ezt a munkámat Angliában élő fiatal tagjaink segítik majd. Ennek megfelelően jobban tudunk majd foglalkozni az ottani lehetőségekkel és együttműködésre törekszünk az ottani szervezetekkel. Rendeszer kapcsolatot tartunk majd a konzulokkal. A kinti Magyarokat igyekszünk itthonról segíteni, támogatni. A külképviseleti munkát mától kezdem meg és ehhez önkénteseket, iskolai közösségi szolgálatos fiatalok segítségére számítok folyamtos jelentkezés mellett. 

A jövő héten fogom kidolgozni a külképviselet konkrét 2016 évre vonatkozó Programtervét és Költségvetését, amit az Alapítvány is támogathat majd a következő kuratóriumi ülésen. 

Azon is dolgozni fogok, hogy egyetlen Angliában hajléktalan sorsa jutott fiatal ne maradhasson segítség nélkül és a kinti magyarok valóban segítsék egymást, ne csak bajban, hanem a fejlődésben és a karrierépítésben is. A bajbajutott honfitársainkra fel fogjuk hívni a Magyarok (a Magyarállam, politikusok, média) figyelmét a kint már jól működő szervezetek, csoportok segítségével!

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com