2016. október 15., szombat

A Klub keresi a legjobb szórakozó-, és vendéglátóhelyet

Fotó: T.K. - Stifler Bár Budapesten
Az ifjúsági szervezetünk keresi Magyarország legjobb szórakozó-, és vendéglátóhelyét. Javaslatokat bárki tehet és a szavazás is a lájkolással történik. A csoporthoz bárki csatlakozhat és kezdeményezhet, illetve több helyre is leadhatja a szavazatát lájkkal a Legjobb szórakozó-, és vendéglátóhely nyilvános Facebook csoportban. Az eredményhírdetés 2017 januárjában lesz és a nyertest hirdetjük meg az ifjúsági szervezet hivatalos törzshelyének, ahova heti rendszerességgel járnak majd el a klubtagjaink. Oszd meg az ismerőseiddel és csatlakozzatok a kezdeményezéshez! Köszi

A kezdeményezés a klubalapítótól származik, mert Budapesten a körúton lábtöréssel, szemüveggel olyan vendéglátóhelyeket fedez fel szabadidejében, amik korábban is voltak, csak valamiért nem vette őket észre. Így most örömét leli abban, hogy megismerkedhet szórakozó-, és vendéglátóhelyekkel úgy, hogy mások véleményét, tetszését is láthatja. Reméljük ezzel a kezdeményezéssel a színvonalas helyeket támogathatja a Klub. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com