Az események bekövetkezése után, illetve az időutazásom a múlban azt mutatja, hogy nem feltétlenül kellene feladnom a szakácsságot, de a jövőben többet kellene foglalkoznom a gasztronómiával, az ételkészítéssel és az ételkészítési hiányosságaim megszűntetésével. A szakácsság rengeteg jó lehetőséget kínált idáig is az életemben és sokszor megvoltak elégedve velem. Nyilvánvalóan nem mindenhol tudom megállni a helyemet, mert időre lehet szükség, illetve további készségek fejlesztésére. A verseny is elég nagy, illetve a követelmények sem könnyűek, de nem megtanulhatatlanok, kezelhetetlenek. A jövőben azon kell lennem, hogy amit a múltban jól tudtam kamatoztatni, azt ne dobjam el. Sokszor a munkánkat sokféle tényező befolyásolhatja, amik mind rizikótényezők lehetnek (pl. ki a felettes, milyen ételkülönlegességek vannak, mennyit kell dolgozni, milyen gyorsnak kell lenni, ételismeret, üzleti érzék stb.)
Hivatalos honlap www.tresoifjusagilkub.hu és az ahhoz kapcsolódó oldalak.
Impresszum
Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.
Kapcsolattartó
Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com