2020. április 3., péntek

Áprilistól pénzzel támogatjuk a fiatalokat az ifjúsági szervezetben, nemcsak a járványkor (FM© 3/4/2020)

Ingyen mi sem tudunk működni, de támogatjuk azokat, akik aktívak nálunk és tesznek másokért!

NEKÜNK IS PÉNZBE KERÜL, DE FIZETÜNK IS ÉRTE!

Az ifjúsági szervezetben sokat költünk a reklámra, amiből az aktív rendes klubtagjaink is részesülni tudnak az eLÖK (céljainknak megfelelő) támogatáson keresztül. Ez is egy jövedelem-kiegészítő lehetőség, amivel gyarapodni  tudunk tagszámban, de a működési feltételeink is javulhatnak. A fejlődésünk érdekében elengedhetetlen volt bevezetni a tagdíjat, illetve alapítványi támogatást, mert ez a minimális fenntarthatóságunkhoz hozzájárul. Kiadásaink vannak akkor is, ha egy tag van, de ha több, akkor is. Ehhez persze többféle forrásteremtési lehetőséget igyekszünk megismerni és kihasználni. Köszönjük, hogy a rendes tagságoddal hozzájárulsz a fenntartható működésünkhöz!
4.2020 klubalapító határozat április 1-től a hátrányos helyzetű fiatalok támogatásáról.
A – hátrányos helyzetű fiatal jelentkező – rendes tagok által fizetendő havi klubtagsági díj (alapítványi támogatás) elengedéséről a klubalapító dönthet. Javasolt inkább valakinek átvállalni, befizetni a civil szervezetünknek (ezzel is támogatva a működését és a lehetőségeit) a hozzájárulást. Azonban ehhez érdemes kikérnie az Alapítvány többi kuratóriumi tagjainak véleményét.

Kapcsolódó bejegyzések, hírek ma

Három napig (ápr. 3-5) versenyezni fogok a Hack the Crisis Hungary lehetőségben - a koronavírus ellen

Öninterjúm az egész életen át tartó tanulásomról a Tresó Médiában a járványkor az Ifjúsági Magazinunkba

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com