2020. április 6., hétfő

A Klubban Ismerkedünk a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer lehetőségével

'Azért, ha apuka lennék és a gyerekemmel kellene most otthon tanulni, akkor nem lennék könnyű helyzetben." T.K. 
Az ifjúsági szervezetben is ismerkedünk, mert több klubtag is használja a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer  lehetőséget. Akinek ezzel kapcsolatosan van véleménye, akkor az ossza meg velünk. 

"Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer (a továbbiakban: KRÉTA) a fenntartó által üzemeltetett, az egyes intézmények által kezelt iskolaadminisztrációs rendszer, amelynek használatával lehetővé válik az intézmény tanügy-igazgatási, adminisztrációs és oktatásmenedzsment feladatainak hatékony ellátása, továbbá számos kiegészítő moduljával  segíti az intézmények és fenntartók munkáját Bevezetése fokozatosan történt, a 2016/2017-es tanévben csak próba jelleggel volt elérhető azokban az iskolákban, ahol az igazgatóság kérte az e-naplót. Viszont a 2017/2018-es tanévben már minden, állami fenntartású magyarországi iskolában kötelezővé tették." (forrás a Wikipédiában bővebben ...)

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com