2020. április 9., csütörtök

Húsvétra bezárt a Nemzetközi irodánk, de viszont versenyzésre hívunk a TEsport virtuális játszóterünkre

MA ELMARAD, MERT SOK ELINTÉZNIVALÓM AKADT!
Minden érdeklődőt ezúton hívunk a TEsport virtuális játszóterünkre, ahol a legjobb játékötletek és versenyzők jutalmakat nyerhetnek a felajánlásoktól függően. Ezzel is szeretnénk a napodat feldobni és segíteni az Otthon maradás kellemetlenségét oldani. Az igazi móka délutántól estig lesz online 15.00-21.00!
A lehetőségünkhöz az alábbi csoportunkon keresztül tudsz és folyamatosan várjuk az ötleteket, amit közösen a virtuális valóságban kalandozhatunk, találhatunk ki magunknak kihívásokat, rejtvényeket.  A lényeg, hogy jól érezzük magunkat és tudjunk közben ismerkedni, fejlődni, illetve pénzt keresni. 

Lehetőségek
ötleteket várunk folyamatosan, amiket itt megosztunk, hogy tudjatok hozzájuk csatlakozni

CSAK 18+
1. Tresó Kálmán - TippmixPro Élő sportfogadás - forrásteremtéshez (csak 18 éven felül) - lépj kapcsolatba velem (Alaptőkénk 3 000 forint - fogadási limiteink 200 forint)
2. A Te ötleted ... (várjuk)


Felajánlott nyeremények
A nyereményeket azonnal odaadjuk, illetve utaljuk (LÖK támogatás). A felajánlások folyamatosak, amikről az alábbiakban értesítünk benneteket. Sok sikert és eredményes versenyzést!
1. Három rendes klubtagság május hónapra (3X 3 000 forint értékben)
2. Egy jó játékötlet, amiben legalább hárman részt vesznek klubtagok (X500 forint/fő)
3. Maximum három különböző játék első helyezettje (2 000 forint/rendes tag)

Kapcsolódó bejegyzések, eredmények

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com