2020. április 4., szombat

Hogyan lehetsz a Tresó Ifjúsági Klub (támogató) rendes tagja lépésről lépésre

Fotó: T.K.- az Akvárium Klubnál Budapesten (egyik törzshelyünk)

Az alábbiakban szeretnénk megmutatni neked lépésről lépésre hogyan tudsz az ifjúsági szervezetünk értékes (támogató) értékes rendes tagjává válni (több lehetőség eléréséhez). 


1. Csatlakozni kell a Facebook-on az alábbi csoportunkhoz (a meghívó megadásával) - jelezve, hogy ki a meghívó tag (aki eLÖK támogatást fog kapni a tagtoborzásért)!

31 tag
2. Fel kell venni a kapcsolatot a klubalapítóval, Tresó Kálmánnal (Facebook-on, mobilon: 70-343-7386, ingyen visszahívás az UNIÓBAN)!
3. Klubismertető képzésen - ami 1 órás - kell részt venni (személyesen, online, virtuálisan) a Tresó Világegyetem szervezésében (előre egyeztetett időpontban).
4. Befizetni a rendes tagsági díjat az adott hónapra - aminek a mértékét a klubalapítói határozat tartalmazza (lásd alul a kapcsolódó bejegyzéseknél) - a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítványnak az alábbi számlaszámra, aztán a tagságról hivatalos értesítést kapsz e-mailban is a tresoifjusagiklub@gmail.com címről.
MagNetBank: 16200010-10053786
5. Ezután köszönjük, hogy a rendes klubtagunk lettél és támogatod a munkánkat!

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com