2020. április 8., szerda

Életekért küzdünk és közben Budapesten teljes árva, hajléktalan fiatalnak alig tud segíteni valaki

Fotó: T.K. - egy budapesti hajléktalan ma délután az utcán
Sokféleképpen okoz kárt a koronavírus-járvány, ami bárkit elérhet és az utcán köthet ki!
Az ifjúsági szervezetünk is küzd egy fiatalért a koronavírus-járvány idején, aki vidékről jött Budapestre és teljes árva, hajléktalan. Azonban az intézkedések miatt kiszorul a szociális ellátórendszerből. Gyakorlatilag életveszélyben is lehet miközben alig tud segíteni neki valaki.
Fotó: T.K.- Segélyhívó a Stadionoknál Budapesten
Csak Nemzeti Összefogással tudunk segíteni egymásnak, mert egyedül kevesek vagyunk!
Felvettük a kapcsolatot a 112 segélyhívóval is, illetve a Menhely Alapítvány diszpécserével (csak éjszakai lehetőség van). A segélyhívónál a hölgy a rendőrséget akarta értesíteni, de abban egyeztünk meg, hogy amikor már nagyon muszáj, akkor az érintett megkeresi őket. Hogy mi lesz akkor azt nem tudom. 
Fotó: T.K.- Új emberben egy érdekes cikk
Viszont azt tudom, hogy MOST nem lennék a helyében, mert nagyon kemény. Hit és nem tudom, hogy még mi segíthet neki. A tőlünk telhetőt mi is igyekszünk megtenni. Ez egy élő példa, amit megélünk!
Fotó: T.K.- A Szent István-bazilikánál ma csak egy gyors imára álltam meg
Este 20.00-kor magunkat is megtapsolom!
A kórházban emberéletekért küzdenek, mi meg egy utcán lévő fiatalért (aki fiatal, egészség még, munkaképes stb.)! Ha valakinek van ötlete, akkor írja meg! Köszönjük!

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com