2020. április 16., csütörtök

A szabadságom 3-ik napján időutazok - hit, önismeret, célkitűzés, motiváció, jövőkutatás - (FM© 16/4/2020)

Fontosnak tartom az önképzésemet az egész életen át tartó tanulás szellemében. 
A szabadságom harmadik napját időutazással fogom tölteni, azon belül is a hittel,  az önismerettel, a célkitűzéssel, a motivációval és jövőkutatással fűszerezve. A mai nap nemcsak a jelenben foglalkozom ezekkel a lehetőségekkel, hanem megvizsgálom magamat a múltban és tervezek a jövőre is. 
Fotó: T.K.- Hatvanban a Bajza József Gimnáziumnál (ahol 1999-ben érettségiztem)
Persze nem feledkezem meg arról sem, hogy a jelenben (az idei év) ezek hogyan jelentkeztek az életemben, kiemelten a 2020 évi Programtervemre és Költségvetésemre (Üzleti tervem) a koronavírus-járvány idején. Azzal is tisztában vagyok április 16 is egy új nap, új lehetőségekkel, ami 24 órából áll, de mikor felkeltem, akkor 6 óra volt és 22.00-kor tervezem nyugtázni a jelent (ami most a mai napom). Az időutazásnak lehetnek veszélyei, mellékhatásai, amire egy "időutazónak" mindig vigyáznia kell, akárcsak egy (külföldi) utazáskor. 
Fotó: T.K.- a 65 nm-es hatvani lakásomnál (még korábban eladtam)
A negatív élmények nem csak tőlünk függhetnek, hanem a környezetünktől, másoktól is!Lehetnek olyan emlékek, élmények, amik nem feltétlenül pozitívak, nem biztos, hogy jó élményeket jelent. De azt hiszem, hogy azokat az időutazás során (egyfajta terápia) át lehet dolgozni magunkban és akár leckeként vihetjük tovább az életünkben. 

Kapcsolódó bejegyzések

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com