2020. március 13., péntek

Pénzért dolgoznak a kuratóriumi tagok az ifjúsági szervezetünk fejlesztése érdekében

Fotó: T.K.- Balatonfüreden 2019 augusztus 20-án beindult a biznisz
A csapatépítés és a Tresó Ifjúsági Klubért Vállalkozás (TIKV) fejlesztése a Fiatalon Milliomos  (FM)© projekt része. A vállalkozás értéke MA már 250 000 forint értékű!
A csapatunk ezúton is köszöni az ADÓ 1%-os felajánlásodat az ifjúsági kezdeményezésünk fejlődéséhez és a MAGYAR FITALOK TÁMOGATÁSÁHOZ!

Egyre több feladatot kaphatnak az alapítványunk kuratóriumi tagjai az öngondoskodásukhoz és jövedelemkiegészítésként (hobbiból munkahelyteremtés lépésről lépésre). 
Fotó: az elnök és igazi barát
1. Behán Tamás, kuratóriumi elnök
Fotó: T.K.- szakácsként és titkárságvezetőként egy budapesti hotelnél
2. Tresó Kálmán - klubalapító, megbízott képviselő, titkárságvezető
Fotó: önkéntes fotója az éhes informatikus mérnökről
3. Gugyin Adrián - informatikus
A célunk, hogy a Tresó Ifjúsági Klubért Vállalkozás az idén nyereséget hozzon, ami mindannyiunk lehetőségén javíthat a jövőben. Ha valamibe pénzt teszünk, akkor abból idővel szeretnénk nyereséget remélni. Ezért csapatépítésbe fogunk és az üzleti lehetőségeinket bővítjük, hogy valóban életképes ötleteket (ifjúsági kezdeményezéseket) karoljunk fel. 
Amennyiben Te is szeretnél egy fejlődő ifjúsági szervezet jövőjében részt venni, akkor csatlakozz az alábbi csoportunkhoz havi 1 000 forint alapítványi támogatással!
31 tag

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com