2020. március 3., kedd

Ma a Wikipédiára került a klubalapító "scifiéletregény" szócikk a Tresó Világegyetem segítségével

A Tresó Világegyetem foglalkozik a Wikipédia lehetőségével is, ahova ma felkerült a klubalapító és új szócikként a "scifiéletregény" új szócikk - ami korábban nem létezett - az alábbi szöveggel (amit törlésre jelöltek, de vita indult vele kapcsolatosan, illetve segítségkérés a szerkesztéshez).
"
scifiéletregény műfaját a világon egyedülálló módon, technikával és módszerrel Tresó Kálmán hozta létre a saját életrajzi regénye megírásakor. A Tresó Világegyetemen megírt diplomamunka a scifiéletregény első kiadása, ami március 20-án kerül bemutatásra Budapesten a Hungária City Centerben (ahol a szerző szakácsként dolgozik a megírásakor). További infókat a www.tresoifjusagiklub.hu honlapon lehet találni ezzel kapcsolatosan.
Amennyiben van kedved részt venni a wikipédia szerkesztésében, akkor csatlakozz a Tresó Világegyetem Facebook csoportunkhoz. A szerkesztéshez wiki mentort keresek.

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com