2020. március 17., kedd

Jók lettek az orvosi eredményeim tegnap, ma a fogkezelésemmel foglalkozom (FM© 17/3/2020)

Fotó: T.K.- Kölcsey szobornál Budapesten
Nem fogom elfelejteni, hogy hárman támadtak rám és ütötték ki a fogamat a Budapest Parkból buli után, amiért most fizethetek a munkámmal. (Tálio-elv)
A tegnapi nappal több orvosi eredmény is megnyugtató lett számomra (egyenlőre). A mai nap reggel már elkészült a fogaimmal kapcsolatosa panorámaröntgen és délután tudom meg az árajánlatot. Majd azután döntök arról, hogy a járványra való tekintettel megcsináltatom-e még most a fogaimat, vagy őszre halasztom. 

Ma is nyitva tart a Nemzetközi Webirodánk online és mobilon keresztül. A járvány ideje alatt sem szabad csüggedni és feladni, mert ahogy jött, majd elmegy és az életünket továbbra is élni kell.
Ezt az időt jól fel lehet használni és építkezni a jövőben. Érdemes felhasználni pihenésre, önmagunkra fordítani, felkészülni a Húsvétra, kicsit időutazni (kalandozni az időben - múlt, jelen, jövő) és átgondolni az eddigi életünket.

Kapcsolódó bejegyzések, élménybeszámoló

1 000 000 forintért kelt el a klubalapító aranydiplomája, amit a Tresó Ifjúsági Klubért Vállalkozásba fektet


hírérték$: 2 óra 1 000 forint

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com