2020. március 31., kedd

Holnaptól rendes tagtoborzásért 2 000 forintot fizetünk (eLÖK támogatással azonnal) az ifjúsági szervezetben

Fotó: T.K.- A Nemzeti Összefogás évében a Parlamentnél Budapesten

A klubalapító és a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány kuratóriumi tagjainak gazdaságvédelmi intézkedései 1.

A reklámkiadásunkból fedezzük a LÖK támogatást 
a rendes tagtoborzásért!

A rendes tagok által befizetett tagdíj forrásteremtési lehetőség az ifjúsági szervezetnek. 
Az ifjúsági szervezetben holnaptól (hatályba lép az ezzel kapcsolatos klubalapítói határozat és a civil szervezetünk gazdaságvédelmi intézkedése) támogatjuk (LÖK támogatással) a rendes tagok toborzását. Emellett a rendes tagok jogosultak lesznek a kLÖK támogatásra is holnaptól. A rendes tagtoborzásért járó LÖK támogatást azonnal kell jóváírni - a lehetőségekhez képest -, amennyiben minden feltétel teljesült. További információk a Nemzetközi irodától kérhetők nyitva tartási időben (lásd a saját oldalán a honlapon) a titkárságvezetőtől. 

Rendes tagság lépésről lépésre
1. Csatlakozni kell a Facebook-on az alábbi csoportunkhoz (a meghívó megadásával) - jelezve, hogy ki a meghívó tag (aki eLÖK támogatást fog kapni a tagtoborzásért)!

31 tag
2. Fel kell venni a kapcsolatot a klubalapítóval, Tresó Kálmánnal (Facebook-on, mobilon: 70-343-7386, ingyen visszahívás az UNIÓBAN)!
3. Klubismertető képzésen - ami 1 órás - kell részt venni (személyesen, online, virtuálisan) a Tresó Világegyetem szervezésében (előre egyeztetett időpontban).

Ismerd meg a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) lehetőségeit egy jelesre vizsgázott kiadványból!

4. Befizetni a rendes tagsági díjat az adott hónapra - aminek a mértékét a klubalapítói határozat tartalmazza (lásd alul a kapcsolódó bejegyzéseknél) - a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítványnak az alábbi számlaszámra, aztán a Tresó rendes tagok csoport első bejegyzésedben írd meg, hogy Meghívó és a teljes neve, ahogy a csoportban van.
MagNetBank: 16200010-10053786
5. Ezután köszönjük, hogy a rendes klubtagunk lettél és támogatod a munkánkat!

Kapcsolódó bejegyzések, hírek

Már elérhető a 1.2020 Tresó Ifjúsági Klub Alapszabály IDE kattintva (fizetős rendes tagsággal) 


2.2020 klubalapítói határozatom a klubtagdíjról, alapítványi támogatásról áprilistól: 3 000 forint lesz havonta. A rendes tagság száma maximum 3 fővel bővülhet.

17.2020 klubalapító határozat április 1-től klubalapító és rendes tagok munkahelyvédelme érdekében.
Az ifjúsági szervezet 2020. évi programját és költségvetését úgy kell megtervezni, illetve megvalósítani, hogy az hozzájáruljon a klubalapító és a Klub rendes tagjainak a munkahelymegőrzéséhez, -teremtéséhez (az öngondoskodáshoz). A sikerekről folyamatosan be kell számolni a Médiának.

10.2020 klubalapító határozat április 1-től érvényes az ifjúsági szervezet belső ellenőrzéséhez.
A klubalapító és az Alapítvány megbízottja által teljes körű belső ellenőrzést (tervvel, ellenőrző listával, jegyzőkönyvvel) kell lefolytatni legkésőbb május végéig, amiről az érintetteket tájékoztatni kell (a GDPR és a titoktartási kötelezettség figyelembevételével) a befejezést követő egy hónapon belül.

8.2020 klubalapítói határozat április 1-től a rendes tagok klubismertetőn való részvételéről.
Valamennyi rendes tagjelöltnek részt kell vennie (virtuálisan, mobilon – távképzéssel) a Tresó Világegyetemen legalább 1 órás klubismertető képzésen, ismeretterjesztésen, aminek a támogatási része a tagsági díjba (alapítványi támogatásba) beszámítható.

6.2020 klubalapítói határozat április 1-től érvényes a Klub rendes tagjai által elérhető közösségi LÖK támogatásról (kLÖK támogatás).
A Tresó Ifjúsági Klubért Vállalkozás (TIKV) eredményétől, sikerétől függően adható a kLÖK támogatás havonta. Valamennyi rendes tag jogosult az ifjúsági szervezet által elért eredményből a (közhasznú) céljainak megfelelő közösségi LÖK támogatásra a rendes tagság időtartamától függően napokban kifejezve és a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány kuratóriumi tagjai döntésének megfelelően, amit minden hónap 15-ig kell meghozni. Ehhez javasolt nyilvántartást vezetni. Az utalványozásoknak és az utalásoknak legkésőbb az aktuális hónap végéig meg kell történnie.

4.2020 klubalapító határozat április 1-től a hátrányos helyzetű fiatalok támogatásáról.
A – hátrányos helyzetű fiatal jelentkező – rendes tagok által fizetendő havi klubtagsági díj (alapítványi támogatás) elengedéséről a klubalapító dönthet. Javasolt inkább valakinek átvállalni, befizetni a civil szervezetünknek (ezzel is támogatva a működését és a lehetőségeit) a hozzájárulást. Azonban ehhez érdemes kikérnie az Alapítvány többi kuratóriumi tagjainak véleményét.

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com