2020. március 25., szerda

A klubalapító és a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány kuratóriumi tagjainak gazdaságvédelmi intézkedései 1. (FM© 25/3/2020)

Fotó: megmérettetésen a BME-n
3.2020 klubalapítói határozat (és javaslat) a LÖK támogatásról 2020 április 1-től
A döntés része a Fiatalon Milliomos (FM)© projektnek, a Tresó Ifjúsági Klubért Vállalkozás (TIKV) és a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány LÖK ösztöndíjrendszer forrásteremtése céljából.
1.  Valamennyi Klub rendes tag jogosulttá válik a rendes tagtoborzás ösztönzése érdekében LÖK (közhasznú céljainknak megfelelő) támogatásra, aminek a mértéke 2 000 forint/ meghívott rendes tag (aki rendezte a tagdíját Tresó Ifjúsági Klubért Alapítványnak befizetett támogatásként – közleménybe: támogatás +ID csatlakozás dátuma és ideje – lásd: 2004010801 - ééhhnnoopp). A támogatásokat a jogosultság feltételeinek fennállása esetén azonnali átutalással lehet kifizetni – a lehetőségeknek megfelelően és határidőben -. Meghívó tagnak számít az, aki legelőször hívta meg (csatlakozási dátum és idő alapján) a rendes tagot a Tresó Ifjúsági Klubba  – Facebook csoport - (igazolhatóan, szükség esetén nyilatkozattal). A LÖK támogatás kifizetése felfüggeszthető, ha arról a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány (kuratóriuma) határozatot hoz a klubalapító egyetértésével. A LÖK támogatások kifizetését a civil szervezetnek szótöbbséggel el kell fogadnia (határozattal) legkésőbb minden hónap 15-ig (akár utólag is, indokolt esetekben).

A Tresó Világegyetem forrásteremtő lehetősége a (virtuáli, táv-) korrepetálás, ismeretterjesztés és tudásmegosztás az élethosszig tartó tanulást ösztönző céljának megfelelően.
2.     A Tresó Ifjúsági Klub Tresó Világegyeteme (virtuális, táv-) kurzusokat, korrepetálásokat, ismeretterjesztő és felkészítő előadásokat, rendezvényeket, illetve lehetőségeket indít forrásteremtés céljából (kidolgozott tematikával, tudásmegosztási követelménnyel). A lehetőségekről az érintetteket tájékoztatni kell a www.tresoifjusagiklub.hu honlap Világegyetem oldalán. A (közhasznú) szolgáltatások után alapítványi támogatások növelhetik a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány kuratóriumi tagjai és (közérdekű) önkéntesei munkáját (LÖK támogatással). A lehetőségek ajánlott (normál) támogatási mértéke 1 000 forint/óra, illetve a lehetőség biztosa (képzés felelőse, önkéntese) által javasolt lehet – a klubalapítóval előzetesen egyeztetve -. A felajánlott támogatásból legalább 80%-át forintban a lehetőség biztosának LÖK támogatásként (költségtérítés), illetve 20%-át a civil szervezet működéséhez kell utalványozni, átutalni havonta (legkésőbb 15-ig) a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány döntésének megfelelően (legfeljebb minden LÖK támogatást figyelemve véve) a minimálbér felének mértékéig havonta). A lehetőségbiztos dönthet arról, hogy kivel foglalkozik és nyújt szolgáltatást. Hátrányos helyzetűeknek (nem rendes tagoknak is) LÖK támogatás adható a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány döntésének megfelelően.

Induló lehetőségek és biztosai, (ajánlott támogatás mértéke)
1.     Informatika – Gugyin Adrián
2.     Angol nyelvi felkészítés – Gugyin Adrián
3.     (Közérdekű) önkéntesség, iskolai közösségi szolgálat (IKSZ) – Tresó Kálmán
4.     Kertészkedés – Behán Tamás
5.     Vendéglátás (gasztronómia, ételkészítés stb.) – Tresó Kálmán
6.     Időutazás (önismeret, időmenedzsment, jövőkutatás stb.) – Tresó Kálmán
7.     Ifjúságsegítés, illetve érdekképviselet és, -védelem – Tresó Kálmán
8.     Média – Tresó Kálmán
9.     Hobbi-, szabadidő-, rendezvény-, és élményszervezés – Tresó Kálmán
10.  Titkárságvezetés, (civil) ügyintézés – Tresó Kálmán
11. Ifjúsági kezdeményezések, kreativitás fejlesztése, vállalkozás  – Tresó Kálmán
12. Forrásteremtés, pályázatírás, projektmenedzsment – Tresó Kálmán
13. Tehetségkutatás, és –gondozás – Tresó Kálmán

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com