2020. március 29., vasárnap

Csapattagokat toborzunk a Hack the Crisis Hungary online hackathlon és ötletversenyhez

Az ifjúsági szervezetünk Kreatív stúdiója versenyző szellemű fiatalokat és csapattagokat toboroz a
  Hack the Crisis Hungary 
hackathlon és ötletveresenyre.

Csoport · 1 tag
Mostanában csatlakozott
További információkat Tresó Kálmán, lehetőségbiztostól kérhető. A versenyben résztvevőket a civil szervezetünkön keresztül - a lehetőségektől függően - LÖK támogatásban részesíthetjük. A rendezvényről bővebben ITT találhatsz infókat.
"
A Hack The Crisis Hungary esemény célja, hogy Magyarország fejlesztői olyan megoldásokat dolgozzanak ki, amelyek a koronavírus okozta nehéz helyzetben támogatják a kulcsfontosságú szakembereket, szervezeteket, közösségeket, illetve oktatási intézményeket. A rendezvény Észtországból érkezett el hozzánk, ahol első ízben valósították meg a Hack the Crisis online hackathont és ötletversenyt. A fontosságát és relevanciáját mi sem bizonyítja jobban, minthogy néhány nap alatt több mint 30 ország csatlakozott a kezdeményezéshez.

Fontos célunk az is, hogy megmutassuk mekkora potenciált jelentek Magyarország számára itt dolgozó fejlesztők és informatikai szakemberek, milyen menő dolog fejlesztőnek lenni, ezenkívül a válság közepette is digitális gyorsítópályára rakjuk az országot!
" Forrás: ide kattintva érhető el

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com