2020. március 23., hétfő

A kutyát sem érdekli, hogy Tresó Kálmán mit csinál az országos ifjúsági szervezetben!?


A kutyát sem érdekli mit ügyködik Tresó, mert nincs is kutyája!?
Kérjük, hogy semmilyen valótlanságot ne irkáljon és terjesszen senki a klubalapítóról!
Sokan jelezték már, hogy igazából senkit nem érdekel a Tresó Ifjúsági Klub és a klubalapító tevékenysége abban. Aztán elgondolkoztam ezen és arra jutottam, hogy akkor miért mondják ezt nekem, ha nem érdekli őket és nem foglalkoznak vele. Köszönöm! (Legalább magamat elszórakoztatom.)

Lekapcsoltak egy rémhíreket terjesztő magyart (forrás:  
https://infostart.hu/bunugyek/2020/03/19/koronavirus-lekapcsoltak-egy-remhireket-terjeszto-magyart)

Az ifjúsági szervezet médiája mindent megtesz annak érdekében, hogy az álhírterjesztéssel ne valósítson meg bűncselekményt. Sőt amennyiben lehetséges semmilyen olyan közleményt nem ad ki, amit előtte ne egyeztetett volna a magyar hatóságokkal, illetve az illetékesekkel. 

Az alábbiakhoz hasonló kommenteket is kap Kálmán, amit cáfol és az ellenkezőjét tudja bizonyítani:
"Kálmán! Minden tiszeletem! De(!), fèlrevezeted aki olvas! Fake news okat gyártasz! Törölted a kommentet,semmi baj! A baj, h valótlan amit állítasz! Tudod, hogy senkinek nem kell megfelelned! Vagyis csak ès kizárólag saját magadnak! Nagyon drukkolok neked, hogy elêrd az álmaid, megvalósítsd a céljaid! Ha bármiben tudik, segítek! Lehet tudnèk neked egy munkát is(de csak akkor,ha elült a vihar)! Lehet rossz ember vagyok, bánt a hazugság...Egy őszinte szó több bármi másnál! Nagyon vigyázz magadra ezekben a hetekben!
" (név nélkül)

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com