2020. február 20., csütörtök

Mától elkezdem a felkészülést, ráhangolódást a balatoni szakácskodáshoz (FM© 20/2/2020)

Ma is nyitva van a Nemzetközi irodánk 8.00-16.00-ig. 
Több idei programomat, illetve a költségvetésemet is át kell ütemeznem a balatoni szakácskodás miatt, amire a felkészülést, ráhangolódást már ma elkezdem és érinti az ifjúsági szervezetet szintén. Ezért a jövő héttől kevesebbet tudok majd foglalkozni azzal. A felkészülés része a Fiatalon Milliomos  FM© projektemnek. 
Fotó: T.K.- úton az álmaim megvalósításához
Ma a könyvelővel egyeztettem a pénzügyi beszámoló miatt, amit holnap a 1.2020 kuratóriumi ülésen fogadhatunk el (Meghívó). A fogkezelésbe már nem kezdek bele Budapesten, így a plazmaadásból továbbra is fogom tudni támogatni az civil szervezetünket. 
Fotó: T.K.- 3D-s időgéppel úton
A 3D-s időgépeket (aminek a prototípusát már a holnapi kuratóriumi ülésen is láthatjuk) a diplomamunkám bemutatásával (március 20-án) kötjük össze, amiről MTI OS közlemény lesz kiadva, így arról sokan fognak értesülni március 20-a után.
Fotó: T.K.- az Atlantis Biliárdszalonban
A holnap esti budapesti biliárdozást a kuratóriumi ülés utánról áttesszük márciusra (búcsúbuli lesz a balatoni meló miatt), aminek az idejéről később tájékoztatunk.
Fotó: T.K.- a plazmaadás jutalma
Ma is megyek délután egyik klubtaggal plazmát adni, hogy ezzel is támogatás tudjak adni az ifjúsági szervezetnek. Ebben a hónapban ez lesz a harmadik adás, bár az elmúlt időben ki voltam zárva. 

Kapcsolódó bejegyzések a mai nap
folytatódhat ...

hírérték$: 1 óra 300 Ft.-

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com