2020. február 10., hétfő

Ma elkészült a 2019 évi Beszámoló pénzügyi (a könyvelővel egyeztetve) és szakmai része

fotó: T.K.- a 2019 évi Beszámoló pénzügyi részei
Jól sikerült a 2019 évünk!Ma kaptam meg a könyvelőtől a 2019 évi Beszámolóhoz szükséges pénzügyi kimutatásokat - a főkönyvi kartonokat, az Eredménykimutatást és a Mérleget. A kuratóriumi ülésig elkészítjük a szakmai beszámolórészt is. A következő kuratóriumi ülésen lehet döntés a 2019 évi Beszámoló elfogadásáról, amit Tresó Kálmán, titkárságvezető napirendi pontként javasolt felvenni.

Szakmai beszámoló
2019 Az öngondoskodás és az értelmes élet tematikus évünk volt, aminek keretében a programokat  annak megfelelően szerveztük. A hagyományteremtő programokat (verseny, ifjúságkutatás, klubtalálkozók, országjárás stb.) is elindítottuk kisebb-nagyobb sikerrel. Újabb iskolai közösségi szolgálatosnak tudtunk segíteni (1 fő), illetve foglalkoztunk szakácstanulók (24) utánpótlás-nevelésével. A klubalapító scifiéletregénye megírásra került. Balatonfüreden megrendeztük a Tresó Nemzetközi Ifjúsági Nyári tábort.

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com