2020. február 7., péntek

Felháborítóan alacsony lett a mostani fizetésem, remélem elszámolták (FM© 7/2/2020)

Fotó: T.K.- szakács
Kicsit elment ma a kedvem az alacsony február havi szakács jövedelmem miatt. 
Már a bérelszámolás is csak az utalás előtt érkezett és a hidegzuhany a januári alacsony bérem volt.
Fotó: T.K.- a cégem központjánál
Remélem, hogy csak el lett számolva, mert különben nézhetek új szakács állás után. Amennyiben ez nem tévedés, akkor sokkal jobban össze kell húznom a nadrágszíjat a hónapban és visszafogni a kiadásokat, mert így nem fogom tudni tartani az idei költségvetésemet. 

További napi élménybeszámolóm (folytatódhat)
Fotó: eladó fotója rendeléskor
1. Megrendeltem kedvezményesen a szemüvegemet (féláron, mert volt garanciám az elvesztésre)
2. A havi diákhitel törlesztésX2 megtörtént
3. A civil szervezetnek 25 000 forint (havi hobbi költségem) támogatást utaltam át (ebből 2 000 az alapítói), amiből a könyvelővel szembeni tartozást teljesen kiegyenlítettük.
4. Törlesztettem az előfizetéses mobil kötelezettségemet és sikerült jelentősen csökkentenem a havi telefonköltségemet (5 000 forintra)
5. Plazmaadáshoz kontrollon voltam, aminek az eredménye a jövő héten kiderül. Amennyiben nem, akkor ebben a hónapban több támogatást nem tudok adni a civil szervezetünknek.  (Testsúlyom 68 kg-ra esett)
Fotó: T.K.- a fogorvosnál
6. A fogkezelésemhez felkerestem a korábbi fogorvosomat, akitől hamarosan árajánlatot kapok és még ebben a félévben a látható fogakat kijavíthatja. Így akár még az idén meglehet a kitűzött célom. 

$hírérték 1 óra 1000 forint

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com