2020. január 6., hétfő

Péntektől szerzek újra pénzt plazmaadásból a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítványnak, ami a FM© projekt része

Az adó 1%-ból tavaly (a klubalapító) szakács tanulóinak (24 fő) a balatonfüredi utánpótlás-nevelésére, az iskolai közösségi szolgálatra (Siófok, Budapest) és a korábbi munkahelyteremtő pályázatra fordította a civil szervezet..
Már a héten elkezdem a vér(plazmámat) adni pénzért - ami része a Fialalon Milliomos© projektemnek, hogy azzal pénzt szerezzek (havi három alkalommal kb. 12 000 forint) a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítványnak. Minden abból származó pénzemet a civil szervezetnek ajánlom fel, amíg a kapott utalványokat magamra (súlygyarapodás, edzés, ruha stb.) fordítom. Ezt az adó 1% felajánlással - amit Te is megtehetsz az idén - is kiegészítem az adóbevallásom elkészítésekor. 
www.magnetbank.hu

Részt veszünk a Segítő Bankkártya Programban




Kedves Klubtagunk!

Nagy örömünkre szolgál, hogy részt veszel a MagNet Bank közösségépítő programjában!

Ha úgy gondolod, hogy ismerősöd is szívesen megtapasztalná a közösségi bankolás élményét, egyszerűen csak továbbítsd neki ezt az e-mailt.

Ismerősödnek pedig nem kell mást tennie, mint meglátogatni a honlapunkat, ahol megismerheti a programunk részleteit. És ha úgy dönt, szívesen csatlakozna a közösségünkhöz, és az ajánlókódod felmutatásával bankszámlát nyit, vagy jelzáloghitel szerződést köt, mindketten jutalomban részesültök!
MEG SZERETNÉM ISMERNI A PROGRAMOT! 

Ajánlókód:
ART-086 

Üdvözlettel: 
Tresó Kálmán, klubalapító


Fotó: szelfi - kuratóriumi exelnök a MagNet Banknál Budapesten

 Számlaszámunk: MagNetBank: 16200010-10053786


Adószámunk:  18128307-1-41

(adó 1% felajánlásra jogosult szervezet) 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com