2020. január 21., kedd

Legközelebb a (próbanyelvvizsgám után) január 24-én lesz nyitva a Nemzetközi irodánk (FM© 20-21/2020)

Fotó: T.K.- az MTI-nél szerződés hosszabbítása miatt
Tegnap aláírásra került a MTI OS szerződésünk az idei évre (szerződés hosszabbítással), amivel éves szinten 15 közleményt jelentethetünk meg. (Értéke több, mint 350 000 forint lehet)
Fotó: T.K.- a próbanyelvvizsga épületénél BME
Mivel most a próbanyelvvizsgával (szintfelmérő céllal) vagyok elfoglalva, ezért csak azután lesz nyitva a Nemzetközi irodánk. Emiatt több dolog is jövőhétre tolódhat (pl. munkahely intézés, iskolai közösségi szolgálat stb.). Ezért mindenkitől elnézést kérek. (Ehhez már az értesítőt is megkaptam.)
Fotó: O.E. - sportolás előtti konditerem bejáratánál
Az edzés megkezdése február 10-ei héten kezdődhet el számomra, mert előtte még több elintéznivalóm akadt, meg szeretnék majd egy kicsit pihenni a próbanyelvvizsga után. 

Behán Tamás, kuratóriumi elnöktől megkaptam A Magyar Tudományos Művek Tárában (ITT) megjelent közleményét: Szárnyasok tartásának hatása a talaj gyommagkészletére  címmel. Gratulálunk neki!
Fotó: Sz.N. - csapat kabalaállattal ("B" - Balatonfüred)
Tegnap átutalásra került a civil szervezet számlájára 22 000 forint a Balatonfüredi Dragons tippmixnyereményéből támogatásként, Így ebben a hónapban 30 000 forintunk származik ebből a forrásteremtési lehetőségből. Köszönet a csapat tagjainak! 

Ma kicsit elfáradtam, így a tanuláson és pihenésen kívül sok mindennel nem foglalkozom. 

Ez a bejegyzés ma még folytatódhat!

$hírértéke: 1 óra, 300 forint

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com